Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrikovics
aktív tag
-
Na. Másik BIOS-t felraktam, és működik
F22-s BIOS-t raktam fel. Ezzel most rendesen működik, de az F30-al nem akart működni semmi.
Esetleg ez másnak is lehet segítség, ha elakadna
Miért gondolod, hogy az Asrcok az X370-el jobb, mint ez ? Esetleg minőségibbek az alkatrészei ?
Igazából, az 5-ös sorozat miatt gondoltam, hogy cserélek.
Milyen beállításokat végezzek, hogy a kis 2600-osból ki tudjak hozni még ?Esetleg a memóriából hogy tudok kicsalni magasabb órajelet ? XMP-t be kell kapcsolva hagynom ?
Üdv. Tubica
-
b0bcat
addikt
Nincs semmi gond.
Ezek szerint én nem voltam eléggé körültekintő. Ma este 6 óra előtt nem is tudtam róla, hogy kétféle 1200-as Ryzen proci létezik...
Hétfőn visszaviszem a procit, és visszakérem az árát. Online vásárlás volt, 14 napon belül vagyunk, és hibátlan csomagolásban adom vissza, úgyhogy onnantól számítva két héten belül vissza kell kapnom a teljes árát.
Kár nem ért, cserébe tanultam valami újat.
-
b0bcat
addikt
Nem volt hajlandó feltenni az Instant Flash valamiért.
Több BIOS upgrade fájlt is feltettem a pendrive-ra, de egyedül a 3.0-ást volt hajlandó telepíteni, a többit nem. Az 5.9-est is próbáltam.
@jeni:
De, írtam.
Idézem: "Az alaplapon eredetileg 2.4-es BIOS volt fent, ami elméletileg már bőven tudja kezelni a Ryzen procikat (1.1-es BIOS verziótól jók bele a Ryzen-ek), mégsem működött benne." 
Mindenkinek köszönöm a segítséget!

A konklúzióm: elengedem ezt a dolgot, visszaviszem hétfőn a procit a boltba, és új alaplapot veszek majd a későbbiekben új Ryzen procival.
(Vagy - ezek szerint - régebbi, használt Ryzen procit is nézhetek ehhez az alaplaphoz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Razer gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezek szerint én nem voltam eléggé körültekintő. Ma este 6 óra előtt nem is tudtam róla, hogy kétféle 1200-as Ryzen proci létezik...
Több BIOS upgrade fájlt is feltettem a pendrive-ra, de egyedül a 3.0-ást volt hajlandó telepíteni, a többit nem. Az 5.9-est is próbáltam.
Idézem: "Az alaplapon eredetileg 2.4-es BIOS volt fent, ami elméletileg már bőven tudja kezelni a Ryzen procikat (1.1-es BIOS verziótól jók bele a Ryzen-ek), mégsem működött benne."