Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Oliverda
üzenetére
Ha most kellene vennem, 5k lenne a különbség kb az x3 javára, nem sok de nem is elhanyagolandó. Ami jobban elszomorít, hogy pentium e6300 mellett láttam egy tesztben és nem valami felemelő eredménye volt. Ezért kérdeztem van-e már vkinek, mert egy tesztre nem adok, de az alapján kihagynám.
-
Blaze71
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Elvileg a 600e és a 605e lenne a 45W-os, de még én sem találkoztam vele egyetlen árlistában sem. Igaz, hogy kimondottan nem is kerestem, de azért feltűnt volna. Kíváncsi lennék rá, hogy milyen értékeket produkál, mert lehet, hogy érdemes ezekre beruházni egy új konfignál, ha nem túl nagy VGA van benne. Mondjuk szerintem 57xx-hez biztosan elég lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TCL új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Call of Duty: Warzone
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest