Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomesto
aktív tag
válasz
üzenetére
Ok visszaolvastam,de én a konkrét foglalatos kérdésre vonatkózóan írtam amit írtam...
Az a 7 watt tényleg nem sok de kilehet hajtani onnan a levegőt.Szvsz a videókarik is emódon működnek sőt vannak olyan példányok amelyek jóval fórróbbak és mégsincs velük gond ha egy okos user tesz róla h ne rekedjen meg a meleg levegő.
Kinek a pap ninek a papné.. -
tomesto
aktív tag
válasz
üzenetére
Igen a lábak elhelyezése is megváltozott,de a keretet is megerősítették...és most nem az volt a kérdés h a 939es proci bele megy-e az AM2es fogalaltba(nyilván való h nem) hanem az hogy a régi hűtő rámegy-e vagy sem az új foglalatra

Egyetértek h biztos rosszab a hűtési hatásfok de mint mondtam nem hardcoreknek készült a lap h szét húzzák
Meg az új AMD-k kevesebb hőt fognak disszipálni
A64 62W, Sempron64:35W szóval a hűtéssel nem sok gond akadhat főleg ha van a házon van egy-két 8cmes
A Card felfogatára meg csak annyit tudok mondani kb ugyan az mint a VGA-kra ültettett nehéz rézhűtők szal itt megint nem lehet gond...nem fog leszakadni annyi h nem kell rá 2 kilós rézhűtőt berhelni
Elég egy könnyebb alu.. -
tomesto
aktív tag
-
tomesto
aktív tag
Hogy az Asrock se maradjon ki a sorból ezért itt egy lapja mi képes lesz fogadni az AM2es CPU-kat [link]
Igaz nem kimondottan AM2-es lap, de egy bővítő kártyával akár ilyen procikat is bele berhelhetünk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)