- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
HERR Z #12969 üzenetére
Csak egy jelentéktelen x16-os PCI-e slot hiányzik róla
Sajnos ITX vonalon 3 értékelhető alaplap létezik (hacsak nem akarsz integrált procit és VGA-t, mert akkor kismillió közül lehet választani): Zotac 9300 wifi, J&W 780G minix és DFI P55 T36. Kb. ennyi.
Elvileg jön még majd valamikor a J&W-nek az új 785-ös lapja, de 200dodó környékén lesz és a franc tudja mikor lesz kapható.
-
hito
nagyúr
válasz
HERR Z #12967 üzenetére
95W-al már nem próbálkoznék be, a másik nagyon nyomós érv, hogy fél órája vitték el 22k-ért
De mivel most vettem észre, hogy új leendő lapomba (J&W 780g minix) soDIMM memória illeszkedik, így marad a jó kis költséghatékony X2 240/250. 2x2GB Geil DDR2 notiram még 25k-mba fog kerülni
-
hito
nagyúr
válasz
Gyuri27 #12962 üzenetére
Az 545/550-es phenomok csak 80W-osak
Tehát ennél tutti nem lenne gond, hogy elindítsam. A kérdés inkább az, hogy tuninggal be lehetne-e fogni az L3 és a több mag nyújtotta teljesítménytöbbletet.
Na még ránézek ezekre az e-s X3-as X4-es Athlonokra, hátha van kedvem szárazkenyéren élni egy hónapig
-
hito
nagyúr
válasz
HERR Z #12960 üzenetére
Srácok, köszönöm...hát fel van adva a lecke. Nem tudom melyikkel járnék jobban hosszútávon. Egy alulfeszelt X2 545/550-el vagy egy Athlon II X2 250-el (?). L3 állítólag nagyot lendít a Phenom javára. Lehet, hogy esetemben semmi különbség nem lenne és az Athlon tuninggal behozná az alulfeszelt Phenom-ot.
Gyuri27: amit linkeltél azzal az a bibi, hogy költséghatékénynak kell lennem. Ha a pénz nem számítana akkor rögtön ráugranék egy X2 705e-re, vagy valamelyik 3/4 magos "e"-s Athlonra
De L3 miatt tutti Phenom lenne.
-
hito
nagyúr
Sziasztok...
Valaki meg tudná mondani azt nekem, hogy egy 780-as lapban (J&W 780G minix) aminek a procitámogatásánál max 65W-os TDP-jű procik vannak megnevezve tud tartósan károsodás nélkül működni egy Phenom II X2 545 a maga 80W-os TDP-jével?
Tuning csak nagyon óvatosan lenne
Sok helyen azt hallottam, hogy ha nincs nagy különbség a lap által támogatott procik és a beletett proci fogyasztása között akkor nagy valószínűséggel nem lesz baj.
-
hito
nagyúr
Esetleg erre valaki?
-
hito
nagyúr
Sziasztok...tudna nekem valaki ajánlani ACC képességekkel megáldott AM2+ lapot mATX méretben és tűrhető árkategóriában? A négymagosítás mókát nem szívesen hagynám ki, most veszek egy XFX GF8300 lapot, de szerintem ez nem fogja tudni.
Nagyon lehordták az NV chipsetes AMD lapokat, de amikor az infó birtokába kerültem akkor már jegeltettem magamnak és hát a betyárbecsület azt kívánja hogy megvegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged