Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mackósajt
üzenetére
Pontosabban: DDR2-667 és DDR2-800. DDR 667 és DDR 800 nincs!
Egyébként nem tudom mit kell problémázni. Akinek jelenleg is gyors gépe van (A64, gyorsabb Prescott, Cedar Mill, akármilyen Pentium D) annak nem érdemes cserélnie. Kényszerítve senki sincs a cserére.
Azoknak akik valami ősrégi Athlon (XP)-(o)s, korai P4-es vagy még régebbi konfigot használ, azoknak meg ígyis-úgyis látványos gyorsulást hoz mind a két új terrmék (Core 2, A64 AM2). -
Uncool Ben
tag
válasz
Mackósajt
üzenetére
Én már nagyon vetődnék, mert úgy terveztem kihúzom az nForce2 lapommal az AM2-ig, és néha már igencsak kevéske a 2500-ös Barton
Bár egyre inkább azon gondolkodom, hogy inkább egy jól bevált, és jó áron kapható 939 deszkát veszek, az AM2 megjelenésével remélhetőleg csökkenő árú 939 procival, az AM2-öt pedig átugrom a K8L-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megvan midennek a kulon topicja 
Bár egyre inkább azon gondolkodom, hogy inkább egy jól bevált, és jó áron kapható 939 deszkát veszek, az AM2 megjelenésével remélhetőleg csökkenő árú 939 procival, az AM2-öt pedig átugrom a K8L-ig.