- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9898 üzenetére
Én meg megint 24 szeretnék lenni.
De sajnos ezek hiábavaló dolgok. Nem leszünk fiatalabbak. A régi nagy gyártók talán egyszer feltámadnak. Persze az idő múlásával egyre kisebb az esély szvsz.
Ha más nem majd a márkanév él tovább egy új tulajjal. -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9898 üzenetére
Nem lenne vele extra tuning, max egy kis lightos
Itt a kinézet a lényeg
, működjön normálisan, ennyi. Mire odajutok sztem egy E-s proci 2.5-2.6G körül lesz 10k, a 4850 már most se sokkal drágább.Nem lesz benne se x3, se x4, vga-nak max egy 3850, a tv-m pc-n keresztül 1024-et tud, szóval bőven elég. Ez a 45W-os dolog azért nem hihető teljesen nekem, mert elég sok steppingre rávágják azt a 45W-ot. A múltkori Le1620-am 90nm, F3-as, elvileg 45W-os, sztem többet eszik, szépen alulfeszeltem, úgy már oké. A kis 1100-as sempronom G1 vagy G2, 65nm, órajele/L2-je is jóval kisebb, ezt már elhiszem hogy max 45W, ezt alulfeszelve 1V-on a gyári venti pasztázás nélkül 30 fok környékén tartja loadon is, a 1620-as azért melegszik. 2 magnál ezért kérdőjeleztem meg a 45W-ot, igaz azok már 65 nm-esek.
1ébként tuningban sem olvastam rosszakat az abitról, jó pár hónap lesz még ha veszek is, szóval van időm infot gyűjtögetni róla, ramoknál pl írták fórumokon hogy nem mindet szereti, a kiválasztottjaim már megvannak, ha 1iket se szereti már nem is köllszerk: a sempronnál a gyári venti kb 300 rpm-en megy, teljesen kussban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Formula-1 humoros
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest