Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #8241 üzenetére
Jaj mester, egy 86GT is sokra megy a dx10 tudásával, nemhogy egy saját memória nélküli HD3450...Most Phenomot meg az új x3-akat kivéve mindenre jó a chip maga úgy néz ki, de mint tudjuk ha xar a lap/BIOS, akkor nem sokat ér az egész. A mostani s2h GB lapom nem csúcstuning, a chip és a ram feszültségét nem lehet állítani, de azonkívül mindent, úh van rá elég nagy sansz, hogy a 740G s2h lap se lesz kutya
Azért 5-6k nem minimális árkülönbség sztem, akkor lenne az, ha 30k+ árú lapokról beszélnénk, de 20k- alattiakról van szó.
szerk: Most visszagondolva mikor a P35 őrület dívott, én meg sokalltam az akkori árakat, és addig nézegettem az árlistákat amíg a GB kidobta a P31-es lapját, utólag is azt mondom nem volt rossz választás
Nem a legújabb, lapnak/chipnek voltak is gyíkjai, de teljesen megszokható, rutintalanságnak betudható dolgok, aztán elég sokan építkeztek/építkeznek azóta is arra a lapra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- XPEnology
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Battlefield 6
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest