Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk #7155 üzenetére
Ez inkább a magánvéleményed, ami ugyan olyan fóbia, mint az asus iszony.
A többi nforce is jól sikerült, nf4 ultra, vagy 590, igazán tuti kis chip. A melegedés, pedig relatív, nekem van még nforce4 ultrás lapom, egy db. 47-es zalman bordával venti nélkül 32 celsius fok. 285 ös fsb-vel megy éppen 1140-es ht-val.Az nf4 sli chip, pedig a dfi lapon gyári hűtővel 35 fok.
Probáltam megsütni a rántottámat rajda, de kudarcot vallott a küldetés, eddig csak ez az egy hibája volt ezeknek a chipeknek nállam.
Viszont az nforce 3 nem volt valami nagy szám abból csak a 250GB-t nevezném használhatónak.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Köszönöm!
Ezt nem tudtam. -
ftc
nagyúr
válasz
690G 90nm
A 2-s az még socket A idők...ott icsak a soundstorm adta el...3-nál ebből élt meg...4-nél nem volt igazi rivális még,de NF5xx-re válaszolt Ati már....avagy AMD
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest