- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
gigából melyik lapot nézted? én most az abit nf4-es am2 lapjánál állapodtam meg, de kísért a gondolat, hogy kipróbáljam a k8t890-et, asus kiszerelésben. a másik fájó pont nálam is a ram: a 2*1gb fix, és 667mhz noname ramok lesznek, az kijön 35k környékén. az árakat látva erősen elgondolkoztam az 533-as ramokon, 9.5k-ért hozzá lehet jutni darabjához, így 15k-t spórolnék a ramokon, ami nem csekély (pont a 7600gt és x1900gt közötti árkülönbség
). úgyhogy megnéztem megint Fless tesztjét, de sajnos 533-as ramokkal látványosan lassabb a rendszer mint 667-el. igaz nem hiszem, hogy gyártanak még 533-as csipeket, így azokra is jó eséllyel 667-esek kerülnek, így sanszos hogy mennek is annyin (lépten nyomon 800-on hajtott 533-asokba botlok, ami elgondolkodtató), de mégiscsak lutri. szóval nemtom mi legyen, túl friss még a platform, tapasztalatok híján a sötétben botorkálunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest