Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
vin1900
üzenetére
Én a hsz-ed előtt hsz-ben lévő lapot/ jól magaszontam
/ ajánlanám, van benne egy vga is, meg tuningos is, kb 18-19k bruttó, procinak 3600-ost, nagyobbat sztem nem éri meg venni, kihajtod amit megy és kalap, 2.5G-t illene alapfeszen tudnia, mellé 2x1gb geil ultrát, az cl4-es, AMD-nél sokat jelent a késleltetés. VGA-t meg később, a ram árak most annyira lennvannak, hogy inkább abból vegyél sztem. Ez az egész kb 50-55k bruttó bolttól függően. Gondoloma többi cucc az előző gépedből lesz benne, ha valami gagyibb tápod van, akkor mellé még egy FSP 350-PNF, 6.5-7k bruttó.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ ajánlanám, van benne egy vga is, meg tuningos is, kb 18-19k bruttó, procinak 3600-ost, nagyobbat sztem nem éri meg venni, kihajtod amit megy és kalap, 2.5G-t illene alapfeszen tudnia, mellé 2x1gb geil ultrát, az cl4-es, AMD-nél sokat jelent a késleltetés. VGA-t meg később, a ram árak most annyira lennvannak, hogy inkább abból vegyél sztem. Ez az egész kb 50-55k bruttó bolttól függően. Gondoloma többi cucc az előző gépedből lesz benne, ha valami gagyibb tápod van, akkor mellé még egy FSP 350-PNF, 6.5-7k bruttó.