- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Balinov #4788 üzenetére
Inkább nem kockáztattam és és beruháztam egy ASUS M2N-E SLI AM2 deszkára + egy 2,2 GHz-s X2-re. Kicsit meglepődtem a boltban, amikor megtudtam, hogy a az AM2 lapok többségén csak egy IDE csatoló van (nekem pedig 3 IDE cuccom van), úgyhogy maradt ez az SLI-s lap ezen van kettő IDE. Ahhoz képest, hogy ASUS meg SLI (még Vista-supportot is írnak a dobozán, bár lehet hogy ennek semmi jelentősége), nem is volt olyan észveszejtően drága (19,5k). Remélem jól fog működni a rendszer az új cuccokkal.
Köszi még egyszer a segítséget, még egy kérdésem volna. Ilyen kaliberű upgrade-nél (nForce+A64 ---> AM2+X2) elég simán rádugdosni a régi vinyókat, VGA-t stb. az új alaplapra, vagy ennél azért bonyulultabb egy kicsit a dolog? Ha nem muszáj, nem szeretném újrainstallálni az XP-t.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest