Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
joshua7 #1637 üzenetére
Olyan beállítottságú vagyok ezen a téren mint te.
Szeretem a tuningot, de csak ésszel, azaz ne pörögjön indokolatlanul a gép, ha nem kell.
Nem nyugodtam, és miután az RMClock a második nView-ban sem ment nálam el kellett fogadnom, hogy ott valamit a lap nem tud ilyen téren, mert alapesetben a C&Q viszont tökéletesen működött, csak ugyebár akkor nincs tuning.
Összeraktam minimális szinten az nView-t ismét, amikor hallottam erről a CrystalCPUID-ről, ami a mostani lapomban tökéletes, és megnéztem ehhez mit szól az nView. Ugyanazt, lefagyott, ahogy visszavette volna a szorzót és a feszt.
Az asusom jól bírja mindkettőt, gyakorlatilag 10,5x250-es FSB esetén is tökéletsen működik a C&Q ill. a Crystal is (az utóbbit azért használom, mert jobban kordában tartható).
Viszont KN9 Ultrámban 286-os FSB mellett is ment az RMClock normálisan, illetve ment ott is egy jó darabig a C&Q szintén + Asus M2N-E SLI-ben is 2600 fölött még ment a C&Q normálisan, RMC-t azért nem néztem, mert az új procit még nem normálisan detektálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest