Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Oliverda
üzenetére
Én elgondolkoztam am3/ddr3 vásárláson, értelmét nem látom. Vagy veszek most valami 1 v 2 gigás ddr3-at és megvárom amíg lemegy az ára és olcsó lesz, vagy inkább 4x2 vagy 2x2 végül is tök mind1 ddr2-t olcsón, és ha feltétlen ddr3-ra akarok váltani addigra annak felmegy az ára és el lehet adni bukta nélkül..lásd mostani ddr1 árak.
Ez az apróban keressünk ddr3-at nagyon nem kóser, mert akkor kereshetünk ddr2-t is
Újan 2 gigás kingmax 3 év garral 6k, gar nélkül 3k-t érhet...én 5 évvel vettem a bd-ket, abból eltelt tán 2 hónap, még esetleges váltáskor is bőven garisak lesznek és el lehet adni őket.Na de ez nem ram választós topik, befejeztem

Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Razer gamer szék
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Újan 2 gigás kingmax 3 év garral 6k, gar nélkül 3k-t érhet...én 5 évvel vettem a bd-ket, abból eltelt tán 2 hónap, még esetleges váltáskor is bőven garisak lesznek és el lehet adni őket.