Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
válasz
diablo1984 #12548 üzenetére
Sajnos néhány procit nekem is muszály volt már kupaktalanítani, és miután levettem rá is jöttem mi volt a jelenség oka.
A lényeg, hogy a proci hőmérséklet mindenféle lapban magas volt alaplapi mérések szerint, viszont a hűtő bordái gyakorlatilag hidegek.
Az a fekete kulimász ami a hővezetést biztosítaná a kupak és a mag között kiszáradt szétrepedezett volt, tulajdonképpen nem vezetett már át szinte semmit.
Egyébként meg ha gyári nagyságu a hűtő fém test akkor az szépen felül a kereten és nem is lehet vele lesarkazni a procit. (Persze gondolom néhányan még így is képesek lennének azért rá) -
m1sk4r
aktív tag
válasz
Az előző tulaj is így használta egy Asus Arctic Square-rel.
Volt Socket-A-s procim kettő is, azokat sem sikerült lesarkaznom, pedig elég barbár módon rá kellet nyomnom a bordát, hogy rá tudjam pattintani.
Nem néztem még meg tüzetesebben, hogy az AM2 keretnél hogy van, de a S939-nél 4 db 4 mm magas műanyag henger tart távot az alaplaptól. Na mindegy majd megoldom valahogy.Gyuri27
Néha azt is kell! -
Gyuri27
félisten
válasz
Ejj mindig csak a tákolás és kókányolás.
De az ima ilyenkor nem segit. meg hülyeség ellen nincs is orvosság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vírusirtó topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest