- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Mennek benne, nem ez a fő gond, hanem, hogy nem erre van kitalálva. Nem a chipset a fő gond, bár az tény, hogy a gyári hűtés ratyi rajta szerintem, hanem a táp ellátása a lapnak.
Windsor magos 6000+ procit már nem nagyon kapsz bele, csak brisebane-t, 15.5x200-on megy alapból és 95W a max tdp-je elvi síkon. De már ennek a húzását sem bírja szerintem rendesen, mert ahogy kicsit többet enne a proci a lap elkezd "ciripelni". Legalábbis én egyszer szereltem össze gépet ilyen lappal, az ezt tette, azóta nem, és nem is fogok.
Asusnak az a baja, hogy az "olcsóbb" lapjai ratyik, mind bios, mind felépítés terén. Bios buta, és pl a sima M3N78-nál nézd meg hol van a reset jumper. Én is meglepőddtem, mikor használni akartam, ugyanis ki kellett szerelni a vga-t, mert a hűtőtől lehetetlen volt azt használni, mert pont felette van. A felsőkategóriás lapok nagyon jók, pl M3N-HT Delux, csakhát ezek nem 20K-ért kaphatók.
Egyébként ha valamilyen okból kifolyólag, mégis ilyen alsókategóriás asus lapot veszel abban is megy az 1066-os ramod, csak állítsd a procit 266x12-re. Feltéve ha bírja a lap, mert egy brisebane 6000+ biztos, hogy bírja az elmúlt két hónapban 4 gépet raktam össze ilyennel, és mindegyik vitte a 3400MHz-et, mikor elvitték mindegyik 3200-ra volt beállítva, annyi különbséggel, hogy az M3N-78 ban az fsb-t egyszerűen nem lehetett stabilan emelni, így az 207x15.5-el lett véglegesítve.
A Te pénzed, és Te döntesz, de én a tapasztalatok alapján, ilyen típusú lapot nem vennék "nagy" procihoz.
Ha mégis az legalább egy olcsó msi ka790gx lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Erősítő, hangfalak
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest