Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz band1103 #11197 üzenetére

Jó amit írtál. Sajna nem ennyire egyszerű a dolog.
    Én úgy voltam a gigával hogy az első ugyan nem volt igazán rossz, de volt nála jobb is. K8NF9-ultra volt, annak ellenére hogy 320-as HT-t elő lehetett belőle csalogatni (csak windows alatt, mert biosban 210 felett fagyott), nem volt egy tuningbajnok ,mert feszemelések terén szegényes volt a BIOS. Az északi hídja aktív hűtés nélkül 240HT-t bírt, a felett instabil volt ha nem volt hűtése. Na ezt lecseréltem egy ABIT AN8-32x-re, +300mhz tuning, de csak 270HT körül volt a max stabil HT, a chipsethűtővel se kellett törődnöm. Ezután megfogadtam hogy Gigát nekem soha. De adtam mégegy esélyt, lehet hogy csak pechem volt és rossz szériát fogtam ki.
    Aztán lett ez a 790x-DS4, amivel folyamatos szopó van. Nagyon instabil a lap 250HT felett, meg nem is mindíg indul el elsőre ha húzva van. (500w coolink és 450w corsair-al se) Képtelenség belőle kihozni a CAS4-et még visszaosztva se, pedig a ram elvileg tudja. Ezek miatt nem merek mégegyszer giga lapot venni. Mindíg is Abit "párti" voltam, csak ugye szegény Abit meg a habokban van. (AX78 meg baromi drága lett, még múltkor 13-14 volt most meg simán ráraktak 4-5eFt-t)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés