- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Gyuri27 #10730 üzenetére
Nem kell, hogy támogasd.
Elég ha megveszed valamelyiket.
Ha ne lett volna gx2-m nem vettem volna 780a-s lapot, de ezt kellet venni, mivel eddig nem hagytak nagyon válogatni a gyártók.
Sli-t akar a hülyegyerek? Akkor intel, vagy amd felejtős! (x58 még nincs azt hiszem) Ezt mondjuk nem nézem jó szemmel.
Egyébként nekem eddig nem volt gond az nforce chipekkel. Azt, hogy meleg, nem sorolom a gondok közé. Most is 40 celsius fokos a borda, az értzékelő közvetlen rajta van. Viszont ez engem nem aggaszt.
NF2 szuper volt, a kt400 nem jelentett alternatívát számomra, a sis-ben nem nagyon bíztam. AMD nem volt. (mifelénk legalábbis
)
NF4-el sem volt bajom, a végén, volt rajta 3 sata hdd, 1 sata odd, illetve egy ata odd, és rackben egy ata hdd. Soha nem problémázott a 6 meghajtóval. Ja fdd, akkor 7
. Mindenhol előfordúlhat valami hiba, és mi ennek leszünk áldozatai! Pedig ha az nem lett volna, mert az eladó egy másik dobozt vesz le a polcról, talán örök életetre Te lennél a legnagyobb NV fun!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest