Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Iron Funeral

őstag

válasz Gyuri27 #10710 üzenetére

Hát, miután ATi lapod van nem hinném, hogy akármivel is letudnálak nyűgözni de például az itteni tesztben teljesen rendben volt az nForce, még fogyasztásban is jó volt (azt hogy a CH2 mitől zabált annyit nem tudom, de ott volt másik két nF lap is). Nekem úgy tűnik, hogy kitett magáért az nV amikor megcsinálta az nF7-et, mind intel mind AMD platformra, sőt, nekem ~ 5 meg egy fél éve vannak nF lapjaim és még sosem kaptam kékhalált nF driver miatt, nem úgy mint a mostani lapnál, ahol a Realtek Ethernet vezérlő vicceskedett velem (először azthittem, hogy a hang) rákeresve a neten, tömegével találtam GB lapokkal ilyen bajt, majd később az USB vezérlő miatt is kaptam kékhalálokat (SB600 series USB Controller), a legújabb projektje pedig az volt, hogy amikor RMClock elindult kikapcsolt a gép... szóval most nincs semmi energiamenedzsment a gépen :DDD

#10713: És mondd, hol volt ott jobb az ATi??? Mert én annyit látok hogy kb. 10ből 7szer az nV chipsete volt a gyorsabb :U, az meg szerintem egyenesen kizárt, hogy látványosan lassabb legyen a DLX lapjuk a ROG verziónál.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés