- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Hi !
Nekem MSI K9N Ultra 2F lapom van és egyenlőre meg vagyok elégedve vele. A platinum verzió abban különbözik, hogy van rajta valami SLI-hez hasonló cucc,de mégsem SLI.
Igazából nem értem, hogy mi értelme van akkor
Ha nem akarsz plusz videókártyát venni SLI-hez akkor szerintem felesleges az SLI-s deszka. A gigabites lan-ról meg annyit, hogy igazából nem egészen 1 gigabitesek (csak névleges) na meg arról se feledkezzünk el, hogy mégis mikor és hol fogod valaha kihasználni az 1 gigabites hálókaridat ?
Ha elmész 1-2 lanparty-ra ahol van még olyan gép amiben van gigabites hálókari, akkor nem rossz,mert közvetlen kábelkapcsolattal elég gyorsan tudtok egymásról másolni. Nagy file-ok mozgatásakor jól jön tehát,de az esetek döntő többségében nincs rá szükség.....1 gigabites router vagy switch pedig elég ritka a baráti körben, hogy mindenki gigabittel nyomuljon 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - CRUCIAL Ballistix Elite 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 CL15 memória kit
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Samsung 2 x 4GB DDR4 3200Mhz laptop memória
- Új, felbontott Corsair 48GB (2x24GB) KIT DDR5 8000MHz CL38 Vengeance RGB CUDIMM XMP - 10 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Acer LED monitor (B247Y)
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha elmész 1-2 lanparty-ra ahol van még olyan gép amiben van gigabites hálókari, akkor nem rossz,mert közvetlen kábelkapcsolattal elég gyorsan tudtok egymásról másolni. Nagy file-ok mozgatásakor jól jön tehát,de az esetek döntő többségében nincs rá szükség.....1 gigabites router vagy switch pedig elég ritka a baráti körben, hogy mindenki gigabittel nyomuljon