Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comm
senior tag
Nos sajna vga-t nemtudott hozni Pegazus, de ami késik nem múlik.Az alaplap eddig nagyon stabíl és tetszik a biosa nagyon.A hozzáadott driver cd szupi.A passzív hűtés nagyon melegszik
.Majd valamit csinálok vele.Úgy összeségében nagyon tetszik a lap, nekem jobban bejön mint az MSI K8N NEO Platinum. -
Comm
senior tag
Nemsokára boldog tulaja leszek egy Gigabyte K8NE lapnak.Majd beszámolok részletesen róla, mivel jobb/rosszabb a mostani lapomnál
-
Comm
senior tag
Énis láttam/hallottam modról és nem nehéz megcsinálni.ECS nekem nem tuningra kell, és van belőle Nforce4-es lap S754-el szerelve

-
Comm
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
És szerinted akinek csak egy 2.4-es P4 van X800 mellett az kihajtja?Én szép lassan építkezem felfelé nem pedig egyszerre cserélek mindent.Akinek nem teszik ez van

-
Comm
senior tag
válasz
Laserdance
üzenetére
Figyelj csak Laserdance.
Azért valamit konyítok az egészhez.Ha
1:nincs pénzem S939
2:én megelékszem ezzel is
Akkor minek váltsak, és minek kell lehordani az S754-et.Ha van pénzed vegyél S940 és örülj neki, de ne bántsd a másikat, mert neki csak arra futja.
-
Comm
senior tag
Bővebben: link
Új Soltek lapok
-
Comm
senior tag
Nos Gigabyte K8NE lap jött össze 18k-ért zsír új.

-
-
Comm
senior tag
Tisztában vagyok vele, hogy kevés a ram.Nos én a gépet nem játékra használom, hanem filmek konvertálgatására, zenehalgatás, netezés.Nos néha nagyon belassul a gép, ha egyszerre csinálok dolgokat.Szerintem ezen az A64 sem segít
.Olvasgatás közben láttam, hogy P4-nél a HT ezt próbálja kiküszöbölni. -
Comm
senior tag
Most akarok váltani.Remélem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- FIFA 16 Playstation 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most lövök neki X700Pro/6600 ha összejön.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.Majd valamit csinálok vele.Úgy összeségében nagyon tetszik a lap, nekem jobban bejön mint az MSI K8N NEO Platinum.

.Ram problémám már 1éve fennt áll.Amúgy Win2003-at használok.Tudom neked mind1, de már tényleg összezavarodtam.Végülis PCI Express miatt lenne az egész cirkusz, csak S754 alá alig találok normális lapot.