- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában én is elgondolkodtom upgrade-n, és végül az Athlon64 mellett döntöttem az most mindegy miért, viszont amire kíváncsi lennék: az új géphez új videókártya is dukál, de mostmár nem szívesen költenék AGP-re, meg szvsz előbb utóbb minden gyártó átáll PCI-Expressre úgyhogy mindenképp ilyen lapot szeretnék.
Namost az addig oké, hogy Athlon64 _de_ én leginkább a 754 tűs mellett szavaznék, mivel egyrészt a dual-channel nem dobogtatja meg a szívem, és nem is látok olyan óriási teljesítmény-növekedést, nameg a másik: én úgy láttam, hogy mostmár olcsóbban és könnyebben beszerezhető 754-es proci. Mégiscsak többet fordul elő használt piacon mint 939-es és ez nagyon sokat számít mivel anyagiakkal nem állok valami jól és jobb lenne olcsón egy 754-es proci.
VGA-nak pedig egy NVidia 6600-at gondoltam (valami jó kis passzív hűtésest).Esetleg X700 ha az ár/teljesítmény mutatója jobb lesz.
A szituáció ismeretében a kérdés: megéri-e várni egy kicsit és egyáltalán megéri-e a 754 + PCI-Express párosítás? Hogy jönnék ki a legolcsóbban (PCI-Expressben)? Egyáltalán vajon lesz megfelelő választék Socket 754 és PCI-E párosításban, (Ha minden igaz készül egy ilyen Nforce4-es lap: Bővebben: link, de VIA chipsettel lesz-e valami hasonló?). Szóval ez a kérdés.
Halott 5let a 754 és PCI-E együtt vagy pedig egy olcsó, megfelelő teljesítményű, jó cucc rakható össze belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest