- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexMaximus
senior tag
válasz
benedekco #23 üzenetére
Mercuryval én is találkoztam. Voltak megmagyarázhatatlan hibái / fagyások. A fagyások akkor multak el amikor videókártya került bele. Meg 1 coolert is fölhelyeztem az alaplapon található bordára, mert sztem alulméretezett /forro volt/. De emelett is akadt 1-2 hiba progikban-játékokban amit csak ugy sikerült megoldani, hogy le lett cserélve
.
Ha minden driver stimmel akkor más ötletem nincs.
Bár ha így nézi az ember lehet, hogy az a 16E ft nem is olyan sok 1 megbizható alaplapra. Elkerülhető vele sok szenvedés és a gép se áll. Ez fontos tényező főleg olyan helyen ahol az idő pénz.
-
RexMaximus
senior tag
Jogos
Bár nem új és OEM. De olcsobb mint 1 új. És élettartama se lehet rossz. Ha cégnek vennék/rakák össze valamit akkor valami márkásat választanék. Intel procihoz mindenféleképen intel chipsetet választanék. A te esetedben nem fontos a + agp. Ennek a lapnak ez az 1 hátránya van. /no agp/
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest