Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Amit megcsinálsz, megcsináltok a host világában, azt nem lehet újra megcsinálni.
De így is sok küldetés van. együtt meg szórakoztatóbb. Legfeljebb új profilt csinál és megcsinálja. Nekem is több profilom van és az egyiken többen játszunk, a másikon meg egyedül próbálkozom. Esetleg másik küldetést sózok rá és én csinálom meg, amit akkor nem tudtam.Én sem reklámoztam (annyira) csak közvetítettem, mikor játszottam és megtetszett nekik.
Egyébként kb én is így vettem meg. A Mudrunner-t kipróbáltam, de nem tetszett a menete, és mondták hogy a Snow-ban jobbak az utak. Ránéztem és megvettem. -
Bal0924
senior tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
"Szóval imádom ezt a játékot, és megfertőztem egy haveromat aki tegnap meg is vette."
Én hasonlóan jártam el, 3másik baráttal, látták mivel játszom, nézték egy kicsit és megvették. Sajnos még csak az alapot, de még kisülhet belőle több is. (és terjed, mer minimum az egyik barátja is megvette, pont így..)
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Van olyan statisztikai adat, hogy mennyi időt játszottam az adott mentett profillal? -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni?
Michigan-ben a talált járművel 5/8. Pedig megtaláltam, begyűjtöttem. Jó lehet eladtam 1-2 járgányt, hogy megtudjam venni az azov 6431-t.
Esetleg begyűjtsem az összes utánfutót is, és talán 8/8 lesz?
Az se stimmel nálam hogy 8 jármű van. Pedig 10nek kellene lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Anyagi helyzetek és életutak
- BestBuy ruhás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest