Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
yodamester10
üzenetére
Ez csak egy kép, nem ott vagyok. De meg fogom nézni egyenesbe.
A long lognál írta is de ott értettem is mert elfoglalta mind az alap részt mind az utánfutót ugyan az az áru.Még azt mondjátok meg hogy el tudom e tüntetni az elszórt árut?
Pl michigah qurryba elhagytam egy beton szálitmányt meg egy konténert és azok aztán ott maradtak. Nem lehet azokat valahogy törölni resetelni hogy eltünjenek?Ja és megkaotam a rendes darut és nagyin jó.
Nagyon tetszik ebben a játékban hogy pont itt egyszerűbb ahol kinlódás lenne ha nem így oldották volna meg.
Pl daru. Láda fölé viszem gombnyomás és be us van akasztva. Nagyjából felrakom a platóra, rányomok hogy rögzítse és helyére ugrik a doboz.
De ugyan ez az áru leadás, szaggazot vonalba menj be és kész.
Mondjuk úgy finoman hogy nem vagyok jó utánfutóval tolatádban.
Még a nyerges úgy ahogy megy.
Szóval imádom ezt a játékot, és megfertőztem egy haveromat aki tegnap meg is vette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest