- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pl az elején a Fleetstar-t simán benéztem, gondoltam majd lesz valami taszk, ahol megmutatja, hogy hogyan kell megjavítani, aztán el is feledkeztem róla. Egy idő után persze leesett...

Nem baj, hogy van garázs nélküli pálya, csak valahogy logikátlan nekem az egész a trailer store-ral... a Mudrunner logikusabb volt szerintem, ott egy pályán sokszor több garázs is volt, mégsem éreztem túl könnyűnek. De mindegy, ez csak az én becsípődésem, a játék úgy jó, ahogy van.
A tükörjég pl a tavon egy dolog, ott még elvagyok lánc nélkül, de a Kola félszigeten vannak teljesen lejegesedett utak és sziklák, ahol a Tatarinnal nagyon kínlódós, vagy nem is tudtam átjutni. De persze a láncos Tatarin már nagyon overkill lenne...
#762 Triathlete: azért mindennek van határa
A trailer store-t tudatosan nem használom, csak ha már nagyon elegem van és nincs kedvem plusz egy repetitív körhöz egy fuel trailerrel... a recovery-t se nagyon használom, inkább a játék elején éltem vele, amíg kevesebb járművem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -35% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Bontott 0perces STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest