Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Igy,igy. Es lehetne sorolni meg.
De amurnal mar odatoltak az arcomba a szezon2-t. Amire mar akkor azt momdtam,h ymf founder.Te baxtal javitani a sok hibat,masolod a xaros palyaelemeket mert ujra nincs esz es idiota idorablasokkal noveled a jatekidot .En hulye meg adjak neked pizt ujra elore ugy,h lattam,ateltem elso pillanattol az egesz szenvedest. Hat nem kapsz.Kijott, coop megneztem masnal ezt a micsigenbe bujtatott orosz izet es tudtam,h jol dontottem.(masolda az egesz ujra.)
A premiumot kimaxoltam normal,hard a fo kuldiket mind (2500+ora jatekido 12.5 millio km) es ha netan kedvem tamad majd ujra jatszani arra boven jo lesz masok multija ha szezon2 re vagyom.Vagy nezek moders palyat amibol van boven es jopar messze jobb,mint sok gyari palya.Nem honapokig keszul es megis jobb,atgondoltabb es nem arrol szol,h lexopassuk a jatekost,h minnel kesobb vegezzen.
Ezert sem vagyok jelen,vagy szolok hozza mert az ujrol max ennyit tudok elmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- iPhone topik
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest