Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Igy,igy. Es lehetne sorolni meg.
De amurnal mar odatoltak az arcomba a szezon2-t. Amire mar akkor azt momdtam,h ymf founder.Te baxtal javitani a sok hibat,masolod a xaros palyaelemeket mert ujra nincs esz es idiota idorablasokkal noveled a jatekidot .En hulye meg adjak neked pizt ujra elore ugy,h lattam,ateltem elso pillanattol az egesz szenvedest. Hat nem kapsz.Kijott, coop megneztem masnal ezt a micsigenbe bujtatott orosz izet es tudtam,h jol dontottem.(masolda az egesz ujra.)
A premiumot kimaxoltam normal,hard a fo kuldiket mind (2500+ora jatekido 12.5 millio km) es ha netan kedvem tamad majd ujra jatszani arra boven jo lesz masok multija ha szezon2 re vagyom.Vagy nezek moders palyat amibol van boven es jopar messze jobb,mint sok gyari palya.Nem honapokig keszul es megis jobb,atgondoltabb es nem arrol szol,h lexopassuk a jatekost,h minnel kesobb vegezzen.
Ezert sem vagyok jelen,vagy szolok hozza mert az ujrol max ennyit tudok elmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- ASUS Dual Radeon RX 6500 XT OC Edition 4GB GDDR6
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest