Új hozzászólás Aktív témák

• NvidiaRTX

őstag

válasz janos666 #64 üzenetére

"Offline single-player játéknál egész jól hozzá lehetett szokni a VSync laghoz"
    Pont erre gondoltam én is, hogy amint beléptem anno egy játékba az első dolog az volt, hogy kapcsoltam be a V-Sync-et és milyen érdekes minden játékot végig lehetett vinni vele. :K

Milyen durván változott a világ.. régen nem érdekelt szinte senkit a miliszekundum-os késés és társai örültünk annak, hogy hozzájutottunk egy játékhoz CD-n, DVD-n, de a DOS korszakba inkább floppy-n.

Sokkal jobban élveztem akkor a játékokat mint most. Emlékszem a Duke Nukem 3D-vel vagy a Blood-al napokat, heteket eljátszogattam.
    Ó de a StarCraft 1 / WarCraft 2-vel is hónapokat elpöcsöltem saját pályát építgetve.

Most van olyan csúcsszuper játék ami támogat minden modern fícsört aztán 20 percet van a gépen mert élvezhetetlen mocsok ami a nyakadba zúdít az első 5 percben mindent te meg azt sem tudod melyik gombot nyomd meg...

Nem gondoltam volna soha hogy egyszer a Horizon Forbidden West grafikai szintű világban visszasírom a DOS korszakot.

Nemrég megvettem a StarCraft Remasteredet hát kajak órákat elprüttyögettem vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés