- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
"Offline single-player játéknál egész jól hozzá lehetett szokni a VSync laghoz"
Pont erre gondoltam én is, hogy amint beléptem anno egy játékba az első dolog az volt, hogy kapcsoltam be a V-Sync-et és milyen érdekes minden játékot végig lehetett vinni vele.Milyen durván változott a világ.. régen nem érdekelt szinte senkit a miliszekundum-os késés és társai örültünk annak, hogy hozzájutottunk egy játékhoz CD-n, DVD-n, de a DOS korszakba inkább floppy-n.
Sokkal jobban élveztem akkor a játékokat mint most. Emlékszem a Duke Nukem 3D-vel vagy a Blood-al napokat, heteket eljátszogattam.
Ó de a StarCraft 1 / WarCraft 2-vel is hónapokat elpöcsöltem saját pályát építgetve.Most van olyan csúcsszuper játék ami támogat minden modern fícsört aztán 20 percet van a gépen mert élvezhetetlen mocsok ami a nyakadba zúdít az első 5 percben mindent te meg azt sem tudod melyik gombot nyomd meg...
Nem gondoltam volna soha hogy egyszer a Horizon Forbidden West grafikai szintű világban visszasírom a DOS korszakot.
Nemrég megvettem a StarCraft Remasteredet hát kajak órákat elprüttyögettem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest