- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Rover vázolta a lehetőségeket, hova lehetn e ezzela kérdéssel fordulni, válassz tetszés szerint.
-
Rover623
félisten
A problámád nagy valószínűséggel nem gyártó/típusspecifikus...ezért az önálló topic nem igazán indokolt.
Samsung monitorok.
Monitor problémák.
Kérdéseddel fáradj át ezek közül vmelyikbe... -
lloydp
csendes tag
Udv
A problemam a kovetkezo: ugye adott a monitor, amin ugye lehetoseg van egy auto gomb al beallitani a kepet. Nekem ezt redszeresen csinalja, csakhogy magatol. Visszavittem a monitort a boltba ahol vettem, de ott 2 napig tokeletesen ment. Ezutan haverom is nyustolte 1 napig, de nala sem jelentkezett a problema. Gondoltam akkor nem a monditor a ludas, igy megvolt a driver csere ami nem segitett, ezutan a win reinstall. Sajnos ezutan is csinalta, ezert szereztem egy masik VGA-t es kiprobaltam azzal, de az eredmeny u.az volt.
Remelem valaki talalkozott mar hasonlo problemaval es tud segiteni.
Amugy ez mar cseremonitor, mert az elso amit vettem, a brightness-t allitotta magatol, visszavittem es azt ki is csereltek. Az egy honapig birta, ahelyett kaptam ezt ami ugye uj volt.
Egy ev utan mostanaban kezdte el csinalni. Igazabol lovesem sincs mi lehet. Egy even keresztul tokeletesen mukodott, mostmeg rajott.
Elore is koszonom a segitseget.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest