- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy a meglévő galaxy 9800GT OC (512) mellé vennék egy másik 9800GT-t más gyártó, akkor működne az sli [link] ezzel a lappal??
Előre is köszi, és bocs ha rossz helyen tettem fel a kérdés, de amiket találtam ez áll a témához legközelebb..
köszi -
BullKoxa
őstag
HI!Na vettem egy SLI-s (MSI P7N Diamond)lapot a 2 Gtx 460-nak ezért felejtős ez a dolog egy időre.Köszönök mindent!!
-
tlac
nagyúr
All latest SLIPatch OS versions are working good with any driver from 180.xx to latest 257.xx versions so far. SLI for Fermi-based cards, like GeForce GTX 465/470/480 still works with SLIpatch on X48 systems (another chipset should work too, but untested in hardware for now).
[link]ki kell próbálni, talán megy
-
BullKoxa
őstag
tlac :Szia!Kérdezném szerinted menne Gigabyte OC 1G-os GTX 460 SLI-ben a lapomban ami Gigabyte EP45-DS4.Jó lenne ha menne mert ha nem megy el kellene adnom és venni másikat!
-
trutyi
aktív tag
helló emberek. kérdezném hogy egy asus P5B Deluxe lapba bele tudom varázsolni a 2 db 8800GTX-et ami nekem van és működne is rendesen?
-
tlac
nagyúr
hogyan oldottad meg?
hogyan próbáltad cserélni a hal.dll-t?yoko:
gondolom a grafikai teljesítményre vagy kíváncsi, ez szerintem a pci-e sávszélességtől és a gép sebességén múlik
ha egy rendes sli-s nvidia chipkészlethez hasonlítjuk, akkor talán lehetnek különbségek, mivel lehet, hogy az nvidia belerakott a chipjei még pár dolgot, amivel az sli-re rásegíthet
ha az x58-hoz, akkor szerintem minimális a különbség, de pl. az x58-nál nagyobb a sávszélesség az északi híd és a proci között az x48-hoz viszonyítvade ha van kedved megnézheted az sli skálázódását
kipróbálod 1 és 2 kártyával, aztán összehasonlítod mások tesztjeivel, hogy mennyit gyorsult -
tlac
nagyúr
lehetnél figyelmesebb is
próbáld még meg ezt
ha nem jön be, akkor meg ezt
SLI Patch installer (latest tool, with Forceware 195.xx patch routines)
SLI patch tool v0.2 for Windows Vista 64bit Service Pack 2 only
[link]ha így sem boldogulsz, akkor nézz szét külföldi fórumokon, ott sokkal többen foglalkoznak ezzel
-
szebee
csendes tag
Ne haragudj de most már kész vagyok!!
Letöltöttem egy 64-bites vistát!
elindítottam az slistringinstaller-et.
reboot
prepare.cmd: erre:C:\>cd sli
C:\Sli>prepare.cmd
C:\Sli>call certmgr.exe /add Windows.cer /s /r localMachine root
Error: Failed to open the destination store
CertMgr Failed mi van?C:\Sli>call bcdedit.exe /set TESTSIGNING ON
Nem sikerült megnyitni a rendszerindítási konfiguráció adattárát.
A hozzáférés megtagadva.C:\Sli>
Most mi van?????
-
yoko
csendes tag
Elsőnek SLIstrininstaller elindít, asus kulcs beír+190.62 modded driver felrak ezzel ment rendesen. De vhonnan leszedtem egy másik slipatch-et egy teljesen más oldalról, az is el volt indítva, így xp bootnál 3 db op rendszer volt indítható, egy sima és 2 db. win xp (sli enabled). ekkor egyszer kifagyott és megpróbáltam az 196.xx legfrissebb driverrel, és akkor is bekapcsolható volt az sli a kontroll panelen.
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
1.:futtatni a slistringinstaller-t.
-ez megtörtént, lefutott rendesen az everest azt írja amit kell.ha nem asust jelöltél ki, akkor uninstall, reboot és asust jelölj be, reboot
slistringinstaller2.:felrakom a tanúsítványt.
-megtörtént.3.:futtatom a prepare.cmd-t, rendszergazdaként.
ez igazából egy lépés lett volna, mert a prepare.cmd, a tanúsítványt is telepítené
helyette azt kell futtatnod rendszergazdaként, amit az előbb linkeltem neked
-
yoko
csendes tag
A forrás azt írja, hogy az 195.xx-től nem működik, mert az nvidia beépített vmi protectiont. Nem is megy 196.xx-el kezdtem 195.xx sem megy, csak 191.xx-el jelenik meg az nvidia control panelen az sli enable.
De ezt az old hal mod-ra írják. De minden sli patch működik 180.xx-195.xx-ig tehát akkor az újjal is. Én is moddolgattam itt erről az oldalról még mielőtt ezt a topicodat megtaláltam és volt, hogy mérgemben az 196.xx tettem fel vagy 2 hete és ment az sli. De ez a módszer azért jó mert nincs windows indításnál csak 1 op rendszer és nem ciril betüs a microsoft corporation felirat.
Ja, és köszi a segítséget! -
yoko
csendes tag
Na, pci 0-0-0-0 (hal)-nál x58 van.
Csak az asus kulcsot használtam így nem gigabyte az alalplap, ez okozhat gondot? Azért próbálnám ezt a módot mert a moddolt driver+asus kulccsal volt gondom, néha kifagyott játék közben és rebootnál elfelejtette a drivert xp 4bites színnel jött csak be, stb. de ez csak ha sli enableden volt.
-
tlac
nagyúr
most esett csak le, hogy vista 32bithez nincs ez a hal.dll-es módosítás
próbáld meg ezt
SLI Patch installer (latest tool, with Forceware 195.xx patch routines)
SLI patch tool v0.2 for Windows Vista 32bit Service Pack 2 only -
yoko
csendes tag
xp 32 bit...
-
szebee
csendes tag
Asus Rampage Extreme
Win Vista 32-bitLépések:
1.:futtatni a slistringinstaller-t.
-ez megtörtént, lefutott rendesen az everest azt írja amit kell.2.:felrakom a tanúsítványt.
-megtörtént.3.:futtatom a prepare.cmd-t, rendszergazdaként.
-na itt kezdődnek a gondok:C:\Sli>call certmgr.exe /add Windows.cer /s /r localMachine root
A(z) C:\Sli\CertMgr.Exe verziója nem kompatibilis a telepített Windows rendszerr
el. A rendszerinformációk között ellenőrizze, hogy a program x86-os (32 bites) v
agy x64-es (64 bites) verziójára van-e szüksége, majd lépjen kapcsolatba a szoft
ver gyártójával.a második része lefut gond nélkül, újra indítás után megjelenik a próbaüzem de az SLI
bejegyzés az nVidia Control panelon nem!4.:kikellene cserélni a hal.dll-t. Na ez megint gond mert már minden alatt próbáltam de
nem engedi!!!!röviden ennyi.
-
tlac
nagyúr
milyen alaplap? milyen oprendszer?
rendszergazdaként kell futtatnipróbáld ezt az slistringinstaller-t
-
szebee
csendes tag
Hello
Kérlek segíts mert már KÉSZ vagyok!
a prepare.cmd futtatására ezt írja:
C:\Sli>prepare.cmdC:\Sli>call certmgr.exe /add Windows.cer /s /r localMachine root
A(z) C:\Sli\CertMgr.Exe verziója nem kompatibilis a telepített Windows rendszerr
el. A rendszerinformációk között ellenőrizze, hogy a program x86-os (32 bites) v
agy x64-es (64 bites) verziójára van-e szüksége, majd lépjen kapcsolatba a szoft
ver gyártójával.C:\Sli>call bcdedit.exe /set TESTSIGNING ON
Nem sikerült megnyitni a rendszerindítási konfiguráció adattárát.
A hozzáférés megtagadva.Előre is köszi.
-
pszihó
aktív tag
Asus p5e (x38) lehet sli-ba kötni nvidia karikat ha egyformák?
-
TTomax
félisten
Hu-ha... simán be tudtam kapcsolni az SLI-t az X48-as lapomon... a baj az hogy nincs még egy GTX280-am...
-
törölt tag
Szia
Látom ismered az SLi módszereket.
Kérdésem a következő..
Van egy Gigabyte SLI lapom Nvidiás chip-es, és Gainward 9500GT kártyám.512Mb-os.
Ezen nincs felül SIL híd csatl lehetőség, de gondolkodók hogy veszek még egy ui.. Gainward karit, és Sli-ben használnám őket. Hid nélkül is működne? A pdf.-ében benn van hogy a kártya tud SIi módot.Ill a neten is ezt olvastam.
" lehet hogy az alaplapon keresztül kommunikál a két kártya?" Várom mielőbb a elképzelésed, tanácsod..köszi stepi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya --csütörtök estig JEGELVE!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest