- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxalisz
tag
Köszönöm a gyors reagálást. Tartottam ettől a választól, mert a hivatkozott oldalt én elolvastam, mielőtt kérdeztem.
Ami továbbra is kérdés, hogy visszaálltható-e az eredeti állapot, egy unistall-lal, vagy az Op. rendszert is újrázni kell. (idő!!)
Ezzel a problémával az ASUS vevőszolgálatnál kezdtem, de a segítő készségük ellenére nem jutottunk sokra. Amit nehezményezek, az az, hogy nincs kikötés a lap gyártójánál a régi kártyákra. Az nVidiánál jól eldugva ezt találtam:Question:
No option to enable SLI in the NVIDIA Control Panel in Windows Vista and Windows 7.Answer:
This is expected behavior with some of the older generation GPUs. These GPUs only support SLI under Windows XP, there is no SLI support under Windows Vista or Windows 7.Refer to the list below.
GeForce:
GeForce 6800 Ultra
GeForce 6800 GT
GeForce 6800 XT (formally known as V)Quadro:
Quadro FX 1400
Quadro FX 3400
Quadro FX 3450
Quadro FX 4000
Quadro FX 4400 -
szebee
csendes tag
Ne haragudj de most már kész vagyok!!
Letöltöttem egy 64-bites vistát!
elindítottam az slistringinstaller-et.
reboot
prepare.cmd: erre:C:\>cd sli
C:\Sli>prepare.cmd
C:\Sli>call certmgr.exe /add Windows.cer /s /r localMachine root
Error: Failed to open the destination store
CertMgr Failed mi van?C:\Sli>call bcdedit.exe /set TESTSIGNING ON
Nem sikerült megnyitni a rendszerindítási konfiguráció adattárát.
A hozzáférés megtagadva.C:\Sli>
Most mi van?????
-
yoko
csendes tag
Elsőnek SLIstrininstaller elindít, asus kulcs beír+190.62 modded driver felrak ezzel ment rendesen. De vhonnan leszedtem egy másik slipatch-et egy teljesen más oldalról, az is el volt indítva, így xp bootnál 3 db op rendszer volt indítható, egy sima és 2 db. win xp (sli enabled). ekkor egyszer kifagyott és megpróbáltam az 196.xx legfrissebb driverrel, és akkor is bekapcsolható volt az sli a kontroll panelen.
-
yoko
csendes tag
A forrás azt írja, hogy az 195.xx-től nem működik, mert az nvidia beépített vmi protectiont. Nem is megy 196.xx-el kezdtem 195.xx sem megy, csak 191.xx-el jelenik meg az nvidia control panelen az sli enable.
De ezt az old hal mod-ra írják. De minden sli patch működik 180.xx-195.xx-ig tehát akkor az újjal is. Én is moddolgattam itt erről az oldalról még mielőtt ezt a topicodat megtaláltam és volt, hogy mérgemben az 196.xx tettem fel vagy 2 hete és ment az sli. De ez a módszer azért jó mert nincs windows indításnál csak 1 op rendszer és nem ciril betüs a microsoft corporation felirat.
Ja, és köszi a segítséget! -
yoko
csendes tag
Na, pci 0-0-0-0 (hal)-nál x58 van.
Csak az asus kulcsot használtam így nem gigabyte az alalplap, ez okozhat gondot? Azért próbálnám ezt a módot mert a moddolt driver+asus kulccsal volt gondom, néha kifagyott játék közben és rebootnál elfelejtette a drivert xp 4bites színnel jött csak be, stb. de ez csak ha sli enableden volt.
-
szebee
csendes tag
Asus Rampage Extreme
Win Vista 32-bitLépések:
1.:futtatni a slistringinstaller-t.
-ez megtörtént, lefutott rendesen az everest azt írja amit kell.2.:felrakom a tanúsítványt.
-megtörtént.3.:futtatom a prepare.cmd-t, rendszergazdaként.
-na itt kezdődnek a gondok:C:\Sli>call certmgr.exe /add Windows.cer /s /r localMachine root
A(z) C:\Sli\CertMgr.Exe verziója nem kompatibilis a telepített Windows rendszerr
el. A rendszerinformációk között ellenőrizze, hogy a program x86-os (32 bites) v
agy x64-es (64 bites) verziójára van-e szüksége, majd lépjen kapcsolatba a szoft
ver gyártójával.a második része lefut gond nélkül, újra indítás után megjelenik a próbaüzem de az SLI
bejegyzés az nVidia Control panelon nem!4.:kikellene cserélni a hal.dll-t. Na ez megint gond mert már minden alatt próbáltam de
nem engedi!!!!röviden ennyi.
-
szebee
csendes tag
Hello
Kérlek segíts mert már KÉSZ vagyok!
a prepare.cmd futtatására ezt írja:
C:\Sli>prepare.cmdC:\Sli>call certmgr.exe /add Windows.cer /s /r localMachine root
A(z) C:\Sli\CertMgr.Exe verziója nem kompatibilis a telepített Windows rendszerr
el. A rendszerinformációk között ellenőrizze, hogy a program x86-os (32 bites) v
agy x64-es (64 bites) verziójára van-e szüksége, majd lépjen kapcsolatba a szoft
ver gyártójával.C:\Sli>call bcdedit.exe /set TESTSIGNING ON
Nem sikerült megnyitni a rendszerindítási konfiguráció adattárát.
A hozzáférés megtagadva.Előre is köszi.
-
törölt tag
Szia
Látom ismered az SLi módszereket.
Kérdésem a következő..
Van egy Gigabyte SLI lapom Nvidiás chip-es, és Gainward 9500GT kártyám.512Mb-os.
Ezen nincs felül SIL híd csatl lehetőség, de gondolkodók hogy veszek még egy ui.. Gainward karit, és Sli-ben használnám őket. Hid nélkül is működne? A pdf.-ében benn van hogy a kártya tud SIi módot.Ill a neten is ezt olvastam.
" lehet hogy az alaplapon keresztül kommunikál a két kártya?" Várom mielőbb a elképzelésed, tanácsod..köszi stepi
-
Lenry
félisten
SLI híd van. kaptam az alaplaphoz, szép piros, Abitos.
néztem is nagyokat, amikor megláttam a dobozban, mert abban az időben (2007 eleje) még bőven szó nem volt arról, hogy Intel chipseten valaha is lesz SLI, de úgy látom az Abitnál nem adták fel a reményt
(egyébként volt már beüzemelve az SLI ezen a lapon, akkor írtam is róla Logoutra: SLI - Intel chipsettel ) -
Lenry
félisten
na most jó
megjelent a próbaüzem is, meg az SLI bejegyzés is.
nem tudom elsőre mi baja volt, mert emlékszek, hogy akkor is admin módban indítottam... na mindegy.
mostmár csak két egyforma nV VGA-t kell szereznemha kikapcsolom a próbaüzem módot, akkor mi történik? (mert pl zavar a felirat a sarokban
)
hack+crack: huhúúú... ebból a mappából szoktam hekkelgetni a pentagon gépeit
-
Lenry
félisten
G:\Utils\-=Hack+Crack=-\SLI crack\phase2\Vista+W7 x64>prepare.cmd
G:\Utils\-=Hack+Crack=-\SLI crack\phase2\Vista+W7 x64>call certmgr.exe /add Windows.cer /s /r localMachine root
CertMgr Succeeded
G:\Utils\-=Hack+Crack=-\SLI crack\phase2\Vista+W7 x64>call bcdedit.exe /set TEST SIGNING ON
A művelet sikeresen befejeződött.már csak azért foglalkozok vele, mert idegesít, hogy nem működik
-
DeSanto
őstag
Köszi, siker.
Az az igazság hogy én nem másik oprendszer alól cseréltem ki a fájlt hanem futó rendszerben.
Megváltoztattam a jogokat, töröltem majd helyére másoltam ami a rar-ban volt.
Az hogy próbaüzem alatt kell e felmásolni azt nem tudom.
Vista 32bit és ASUS P5B Premium lapom van.
Tudom az SLI-nek értelme 4x-el értelmetlen de a kíváncsiság vonzott... -
hossszú
őstag
Próbálkozzunk
WinXP 32bit
Futattam a slistringinstaller progit, próbáltam az Asusra kattintva és az MSI-re is mindkét esetben a program az Unable to create new DSDT table! Possibly SLI string already is installed! üzenetet adta majd OK, újrainditás. Az everest viszont ezt mutatja.
Az egész procedúra előtt töröltem a régi drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest