Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
mondtam hogy van grafikus tool ezt most kérdezed ?
kijelentem
mondtam hogy van graf. tool, de hogy pontosan hol/merre azt nem tudom, lent meg leirtam hogy miert a parancssoros megoldast favorizalomAztán meglátjuk,hogy teljesít sebesség ügyileg.
pont ezt akartam kerdezni, hogy erzesre mennyire gyors a rendszer?Kikapcsoláskor a " retro mód " az alapértelmezett: Most már kikapcsolhatja a számítógépet. Ezen kellene ,majd egyszer javítani.
hm, ez nem normalis... valami nem jo az acpi tamogatassal
ha minden mas megvan, ezt is megoldjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
mondtam hogy van graf. tool, de hogy pontosan hol/merre azt nem tudom, lent meg leirtam hogy miert a parancssoros megoldast favorizalom