Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2
üzenetére
Nem volt szó mozi bezárásról. A mozi egy olyan élményt ad, amit otthon nem lehet megteremteni, ha valaki ezt keresi, és meg is tudja fizetni, miért ne járhatna moziba? (Én persze nem fogok, mert én nem szeretem a mozis körülményeket, és már rég nem lineárisan nézem a tartalmat.)
Részemről a vita arról szól, hogy az átlagon felüli minőség (4K, sokcsatornás hang) részét képezze-e az alapszolgáltatásnak. Ennek ugyanis költség oldala van a szolgáltató részéről, azaz drágítja (drágítaná) a szolgáltatást. Előfizetői oldalról viszont a többségnek feltehetően sem igénye, sem lehetősége (technikailag) nincs, hogy ezeket élvezhesse.
Szóval én úgy vélem, hogy a jelenlegi minőség a jelenlegi árszínvonal mellett bőven megfelelő. Természetesen nincs ellenemre, ha lesz egy drágább csomag, á la Netflix. (Amúgy ezt már korábban is leírtam, természetesen nem várom, hogy mindenki emlékezzen rá.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker