- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldblum
csendes tag
válasz
Microbee1 #12290 üzenetére
Azokból sajnos jellemzően csak rommá amortizált példányok maradtak fent. Két éve majdnem vettem egy kétszemélyes Forman Plust, de amikor odaértünk a megbeszélt időpontban a kereskedésbe, pont addigra forrt fel a járó motorú autó hűtővize és kezdett el gejzírként kilövellni a tartályból. Hengerfejes volt a darab... A kereskedő persze magyarázta, hogy semmi baja, mert lábon hozták be, stb... Persze nem vettem meg. Mondjuk egyébként is nagyon le volt pukkanva szegény.
Kb. 15 éve volt viszont egy nagyon egyben lévő "szolgálati" kétszemélyesem. Nagyon szerettem, gyakorlatilag kiirthatatlan volt, hátul hatalmas térrel. Nem volt elválasztva a rakodó- és utastér, így még egy ágymatrac is elfért, amin aludni is lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bitcoin topic
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Robot fűnyírók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest