- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marczi80
tag
3 éve történt. Kicseréltem az égőket, minden méködött szépen. Elindultunk keletre - feleségem királyhelmeci - a szomszéd faluban vettem észre, hogy a tachométer nem mutat jól. Visszafordultunk, műszerfal szétszed, tachométerzsinór kicserél - itt viszont műszerfalat nem bántottam, csak kivettem, visszatettem, összerakom, indulás próbaútra - tolatok hátra, és apám ordít, hogy füstöl a műszerfal. a középen függőlegesen menő áramköri rész ment ki. Mivel időhiányban voltam bátyám csinálta meg, kivette azon égőket, amik ezen a részen vannak, tehát parkolófényjelző, a fordulatszámmérő kettese allati és a tachométer 120 alatti égőt. Azóta volt szétszedve, de semmi különös nem történt.
Nyáron fűtést cseréltem, mivel folyt. Meg esős időben már néha beázott, mert néhány helyen olyan volt, mint az ementáli. Vittem haza heggesztetni az autót, amikor észrevettem, hogy nem világít a műszerfalam háttérvilágítasa. Tegnap szedtem szét, és látom, hogy el van égve a csatlakozó és az első égő közötti rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest