Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Ezt nagyon rosszul látod.
Én szeretem az autómat, és megadom neki azt amit kell, cserébe kultúrált állapotban van és amikor beülök a kocsiba nem kell elmormolnom egy imát minden indítás előtt hanem magabiztosan beülök és tudom el is fog indulni.
tavaly összesen 36.000.- költöttem a kocsira, mert a vizsgára fel kellett készíteni.
Lekentem rozsdaátalakítóval az egész alját aztán kapott rugalmas alvázvédőt.
Két féktárcsa csere betétek.
Egy jobb első alsó támasztó gömbfej.
Ennyi.
Ezek mind olyan kopó alkatrészek amit ha szereti az ember az autóját kicserél, már csak azért is mert nem árt ha tudok kanyarodni és ha megállni is lehet a kocsival az külön jó.Szóval az autó nálunk a családban használati eszköz, de foglalkozom vele pont azért mert ha kiesne alólam az nekem rohadt nagy kiesést meg gondot okozna.
2 helyen dolgozom és az egyikhez csak kocsival tudok menni.Úgyhogy ezt most pont rossz embernek címezted.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Külpolitika
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest