- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lzc
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata 2. hűtőventillátor beszerelését illetően? A meleg napokon nálam a vízhűtéssel sokszor van gond. Cseréltem már termosztátot, hűtőrácsot, ventilátort, és van kézi ventilátor-bekapcsoló gomb is a műszerfalon, de valami mindig elromlik a rendszerben, és dugóban kénytelen vagyok az utastérfűtést is bekapcsolni (mikor amúgy is melegem lenne), mert a víz elkezd forrni. Újabban megint elkezdte, igaz, egy idő után ugyan visszahűl a víz, de addigra én már teljesen leizzadok. Talán a ventilátor nem indul be elsőre (az első csere-venti mindig ezt csinálta, ez már a 2. próba, ez eddig jó volt).Próbálok majd valami lámpást visszajelzést is beiktatni a műszerfalba, hogy forog-e a ventilátor, de egy második ventilátor léte nyugtatna meg igazán, amit kézzel tudok ki/be kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nintendo Switch 2
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest