- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
Hirdetés
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztem te azért írod ezt, mert nem rendszeresen rendelsz tőlük cuccokat. A legkisebb szirszar is megjött és ha írtam nekik akkor reagáltak, meg lehetett minden beszélni. 2 hét után én is aggódtam, írtam nekik, válaszoltak, rá 3 napra megjött. Az a tapasztalat bangiékkal, hogy minél bonyolultabb egy cucc annál lassabban indul el. Pl: Plüss birka 2 hét. Ami már elektromos vagy bonyolultabb cucc az lassul.
Az SJ4000 pl a hajóig követhető volt TN nélkül is. Pontosan tudtam mikor került arra fel. Viszont az is tény, hogy a dobozát jól megnyomkodták mire ideért. -
zoli03
őstag
720p helyigénye mekkora? Az akkumulátor üzemideje változik az 1080p-hez képest?
-
fuze
őstag
-
Csingi
csendes tag
Köszönöm a választ.
Itt a fórumon ha árul valaki ilyet újat egy mailt küldjön már nekem legyen szíves a gergo6997kukacgmailpontcom címre. Köszönöm. -
yoloo
csendes tag
válasz
Kolondrum #6991 üzenetére
Azt nem tudom miben lehet más, csak azt tudom,hogy panasz nincs a működésre de a kérdést azért tettem fel mert mindig van 1-2 buzgó személy aki a legfrissebb kiadványon is talál finomítani valót. Eddig a fórumban felsorolt hibákból bugokból 1et sem tapasztaltam, igaz mindössze pár órányi eddig a lefolytatott munkaüzem
-
válasz
II.Démonlord #6977 üzenetére
Tökön szúrom magam, naponta 6000x leírja valaki hogy banggood és nincs áfa sem vám vagy fórumtárstól stb. Erre mindig jön egy olyan oldal amit még életembe nem láttam.
yoloo! Na iylet sem láttam még. Érdekelne miben más pontosan az én wifisemtől.
-
Csingi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
A mobilx oldalon találtam SJ4000 akciókamerát.
Rendelt már valaki innen?
Eredetit árulnak?A segítséget előre is köszönöm.
-
mm89
őstag
válasz
II.Démonlord #6984 üzenetére
Vedd meg tőlem a símát és akkor én vehetek magamnak wifiset
-
mm89
őstag
válasz
II.Démonlord #6981 üzenetére
BANGGOOD
Válaszd ki az Uk raktárat! -
fuze
őstag
válasz
II.Démonlord #6977 üzenetére
Geek-en csak eredeti van. Áfára számíthatsz (27%), 90% eséllyel.
-
miki111
csendes tag
Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy nem tudok kilépni a dátum és idő beállításból. Beállítom az aktuális dátumot, időt, de nem enged visszalépni a menübe. Ha kikapcsolom, akkor a régi dátumot adja újra.
Előre is köszi! -
II.Démonlord
tag
Sziasztok!
Tudom kismillió ilyen kérdése van, de nem szeretnék rosszul dönteni. Ez eredeti termék-e, illetve kell-e még számitanom rá, hogy áfa és egyéb összegek rákerülnek? link
Előre is köszönöm -
Mustadjoci
tag
Sziasztok!
Segítsetek!
Van ez a banggoodos kód. Coupon code:365370
hova kene ezt beütni?
vagy ha van per pill jobb kinti hely ahonnan érdemesebb rendelni akkor meghallgatom.
egy wifiset szeretnék a barátomnak.
-
törölt tag
Sziasztok!
3D nyomtatott, egyedi lencsevédők SJ4000-hez.
-
Pompi
nagyúr
válasz
maj-viktor #6972 üzenetére
Igen láttam közben, de attól még bosszantó ez a kavarás, közben szerkesztettem is a hozzászólást, azt tudod, hogy mi a különbség?
Amúgy november előtti wifisre most a 0928 vagy a 0918 a legfrissebb? Nem egyértelmű, mert a hivatalos oldalon a 0918 tölthető le, a német (majmos) oldalon fent van a 0928, de ott is a 0918 van fentebb a listában.
-
maj-viktor
őstag
Igen, itt már hivatkoztam rá...
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_6799-6799.html
&
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_6802-6802.htmlÉs azért is írtam úgy, hogy "új" hardveres WiFi-s
Szal ezen felsorolás alapján:
1. "sima" SJ4000 ~májusig (OLD LCD / PCB)
2. "sima" SJ4000 ~májustól (NEW LCD / PCB)
3. SJCAM brand-es SJ4000
4. SJCAM SJ4000 WiFi #01 (októberig)
5. SJCAM SJ4000 WiFi #02 (novembertól)Az 5.verzióhoz jött 1sec-es timelapse...
-
mijos
senior tag
Sracok ez megbizhato? [link]
-
Pompi
nagyúr
válasz
maj-viktor #6969 üzenetére
Jó ez a kam, de a különböző variánsokkal ez a kavarás
Nem követtem az elmúlt hetekben napi szinten a topikot, ezért csak most látom, hogy újabb kavarás van a modellekkel, és már a wifis modellek is ketté vannak szedve.
Lehet tudni mi az érdemi különbség a november utáni verzióban?
-
maj-viktor
őstag
Most olvastam, hogy a "új" hardveres SJ4000 WiFi legújabb fw-be már 1sec-es timelapse is van...
G20141204V01(#6968) Gabesz201
eBay-en ~20-30$ a sima SJ4000 LCD -
Gabesz201
csendes tag
Hali!
Ha esetleg van valakinek hibás SJ4000 wifis változata, úgy, hogy a kijelző még működik, akkor dobjon egy üzit, megvenném.
Sajnos az enyémen összetörtem az LCDt, viszont minden más működik (felvétel, wifi, stb..)Vagy ha tudtok olyan forrást, ahonnan alkatrészt is lehet rendelni, azért is nagyon hálás lennék!
Előre is köszi,
üdv
-
tirdi
csendes tag
Ma azzal a problémával találkoztam, hogy egy frissen formázott SD kártya nem tetszett a kamerának. Valami olyasmit írt, rossz valami, formázzam. De ezt csak videónál, fényképezni engedett. Mitől lehet ez?
-
mm89
őstag
Esetleg valaki nem cserélne velem? Természetesen éj egyeztetéssel!
-
maj-viktor
őstag
Pontosan! Az eredeti 5000-t még senkinek se ajánlanám...
(persze idővel - 1-2hó és én is beszerzek egy 5000+-t tesztelésre)Aki 4000-essel van és "fejlődni" akar, annak 4000 WiFi... de ha nem tudsz mit kezdeni a WiFi-vel akkor felesleges, a 4000 is tökéletes!
EU-n kívüli árak még mindig nettó árak, melyekre +ÁFA és vámkezelési költség megy... mely konkrétabban: +27% és 1.500 Ft
-
ger15xxhcker
tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan aki törött készüléket kapott? -
benedek92
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne felétek,hátha találkoztatok már ezzel a hibával és sikerült megoldanotok,hogy felvétel közben körülbelül 2-3 perc elteltével a videón idegesítő sípoló hang jelenik meg,pár perc után elmúlik majd újra hallható.Mi okozhatja ezt,van rá valami megoldás?SJ4000 kamera,20140527 verziójú szoftverrel -
Bangiéktól kaptam mailt, hogy csak nekem
olcsóbb az 5000-es. 37k.
-
mijos
senior tag
Az altalad linkelt banggood-ost keszulok megrendelni. Kerdesem az lenne azokhoz akik mar rendeltek, hogy ebben az esetben a garancia hogy mukodik? Erdemes mar ezzel egyutt tartozekot rendelni, egyaltalan lehet-e egyben rendelni? Gondolok itt arra, hogy tobb ilyen webshopon egy felhasznalotol egyszerre csak egy csomagot lehet a posta miatt.
-
Real_Necro
veterán
Nem trollság, ennek tényleg nem ebben a topicban a helye...
Itt kellett volna feltenni a kérdést: Olcsó sportkamerák, GoPro alternatívák
-
stifi
senior tag
válasz
maj-viktor #6911 üzenetére
köszi, örülök hogy nem csak trollok fórumoznak még
-
mm89
őstag
1. amit linkeltél (vagyis nem linkelted), az csak egy kamera és egy akku. Semmi más nincs hozzá.
Itt van ez:
[link] Ez biztos eredeti, minden tartozékkal. Van UK raktáron is, hamarabb megkapod, áfa, vámkezelés nélkül.2. Senki nem mondta, hogy ugyanolyan jó felvételeket csinál mint a gopro, meg ilyesmik. Az volt a lényeg, hogy ezért az árért ez éri meg a legjobban.
-
válasz
GeryGreyhoun #6946 üzenetére
Hm no igen. Frissített így nem kér az új verzió jelszót. 1x megtanítod a telónak, de utána már valóban csak app indít és koppintás. Nekem ez jobban fekszik meg gyorsabban is üzemel. Bár lehet, hogy mert BB-n tolom.
-
istika
tag
válasz
maj-viktor #6945 üzenetére
http://www.banggood.com/SJcam-WiFi-Version-SJ4000-GoPro-Style-Extreme-Sport-Action-Camera-p-955567.html
Ez jo kamera?ugy ertem tuti nem hamisitvany?csak mert pl az en kameramon nincs kiirva h sjcam..
Akkor ami a goprot illeti, azt mondod h sj4000 ugyanolyan minosegu felvetelekt csinal mint a gopro csak a neve miatt dragabb a gopro?ami a video fajlokat illeti, letezik vlmi progi amivel ossze lehet oket illeszteni? -
válasz
GeryGreyhoun #6946 üzenetére
Nekem nem így megy nem értem nektek miért. Egyszerűbb lett mert nincs lista meg semmi, koppintok és megy. Érdekes módon jelszót sem kér.
-
GeryGreyhoun
tag
Ja, ez az újabb verziós app hatalmas visszalépés. A régiben simán tudtam közvetlenül csatlakozni a kamerához: app indít, kamera kiválaszt, ha nem változtattam meg a jelszót, akkor rögtön csatlakozott - az újban meg előbb a telefon wifi-beállításai között kell megkeresni az SJ4000 wifit és beírni a jelszót, utána indítani az appot és "connect your camera"-t nyomni... Nem értem, ezt miért kellett átvariálni.
-
maj-viktor
őstag
SJ4000 WiFi-ssel nem tapasztaltam még semmi óriási bugot, szóval nyugodtan megveheted... ellenben pl. az 5000+-al (Amivel jelenleg GeryGreyhound rendelkezik, de teljes bug az egész kam és/vagy szoftver, bőven van még finomítani rajta)...
Az túlzás, hogy ugyanolyan minőséget produkál, de azért ez ~30-40E, a GoPro mondjuk ~90-120E, ergó 3x ár, és nincs 3jobb képminősége, ezért mondjuk erre, hogy ár/érték arányban verhetetlen a sport kam piacon!
Ha van pénzed vegyél GoPro-t (bár én akkorsem vennék sztem, inkább 3 SJ4000-et, ahogy tettem is és most van a sima SJ4000-em, a brand-es SJ4000-em és a WiFi-s SJ4000-em, így pl. akár egy 3 szemszögből készült videót is tudok készíteni egyidőben nagylátószögben, ami pl. kocsis beltéri felvételeknél aranyat ér!Vannak pro és kontra érvek mind2hoz... SJ4000-hez az olcsósága, rengeteg gyári tartozék, +kijelző (bár a GoPro4-nek is van már kijelzője ugyebár - persze a drágábbnak)
WiFi szerintem nagyon hasznos tud lenne... bár ugye kinek, attól függ! De igen, pl fejpánt "szögbeállításhoz" & más is írta, pl. kocsin kívülre rögzítette és így nem kell ki/be szállnia a felvétel indításkor, stb.
Persze van, akinek felesleges... egyéni felhasználás kérdése... én tudom "hasznosítani" ezen funkcióját!Természetesen OK-gombbal indít és leáll a felvétel, ha nincs ciklus... de ha van, akkor is OK-al állíthatod le, csupán 3-5-10percenként tördeli a felvételeket! (ez baleseti kamként lehet hasznos)
(#6943) istika
NEM! Mindig új .mov fájl készül OK-tól OK-ig
SJ5000 topik:
http://prohardver.hu/tema/sjcam_sj5000_fullhd_vizallo_action_cam/friss.htmlEzt komolyan kérded!? Hát természetesen a pénz - pénz - pénz!
Többféle termék - több bevétel! Ha az első alatt elsütnek mindent, akkor hova "fejlesszenek"!?
0527-e fw teljesen jó, ha nem szükséges 3sec-es timelapse megteszi!SJ4000 Hungary Facebook: facebook.com/SJ4000HUN
-
mm89
őstag
-
istika
tag
Szoval ha ok-t nyomok akkor indul a felvetel, ha ujra ok akkor leall,majd egy uj ok-ra megint indul ugyanaz a fajl amig el nem eri a 4 gigat?egyebkwnt van itt olyan akinek mar van sj5000+ kameraja?gondolkodom h eladom a mostanim minden tartozekkal es berendelek egy ujat, csak nem tudom h megeri e...viszont nagyon jo lenne a wifi.nemis ertem h ez a fejlwsztoknek a 4000nel h h nem jutott eszebe?firmwart ha frissitem akkor jobb lesz a minoseg vagy beall barmilyen valtozas?N201405270ZV01 az fw a kameramban..van ettol ujabb?
-
dbala
tag
Van újabb, de a tiédre nem fog rámenni (ahogy az enyémre se).
SJCAM support oldal -
-
tirdi
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje nekem is megvan az SJ4000W-m W20140928V02 FW-el. Először is, ez most akkor az új wifis, vagy a régi? És csak nem sikerült követnem a firmware-es dolgokat, van frisseb?
Valamint olyan furcsaságba botlottam, hogy néha random átállítja magát. Pl. nemrég offról 10m AutoPowerOff-on hagytam, és néztem miért kapcsol ki hamarabb. Erre 3m -en volt, meg még valami ilyesmi előfordult. -
istika
tag
válasz
maj-viktor #6924 üzenetére
Koszi a gyors valaszt. Sj4000 wifis valtozatahoz mit szoltok?egyebkent mitol van az h ha jol tudom elvileg ugyanolyan minoseget produkal egy sj4000 mint egy gopro(sot sok helyen azt irjak h szebb kepet csinal) es megis az en kameram ,hat nemis tudom, valahogy nem az igazi a felvetelek minosege.meg sem kozeliti egy goproet es teny h a wifi is jo lenne benne.pl mikor a fejpant van a fejemen es nem latom h mit vesz a kamera (mert ugye allitani kell a dolesszoget a tartonak)...egyebkent ha ki van kapcsolva a ciklikus felvetel akkor folyamatosan vesz a kamera amig be nem telik a kartya?vagy ha okezom akkor leall es ha ujra ok, elindul ott ahol leallt a felvetel?
-
OccsE
aktív tag
na a firmware frissites megoldotta a problemat....
Es most mar megy az ujabb SJCAM HD progival is...
Sajnos az uj andoidos progi csatlakozaskor nem olyan "intelliges" mint a regebbi. Itt sajnos elobb a telo wifis menujeben csatlakozni kellSajnos viszont bugos ez az uj verzios kamera Firmware (G20141204V1)
Elrontottak a billentyu kiosztast es nem az OK gombbal tudsz menube menni es kivalasztani hanem a lefele gombbal
Tovabba nem villog a Sarga led mikor varja a Wifi-s csatlakozast -
-
maj-viktor
őstag
Én lerövidítettem a WiFi SSID-t: "SJ4000WiFi"-re
a jelszót meg "12345678"-ra, ahogy a vidin is látszik!https://www.youtube.com/watch?v=BQEB7JPaYeU
Ám elvileg ha belépsz az SJCAM progiba, akkor ott is elég beírni a jelszót, nem muszáj az Android menüjébe...
-
OccsE
aktív tag
válasz
maj-viktor #6931 üzenetére
Elvileg csak ennyi a neve: SJCAM WIFI, de akkor megprobalom 1 betu nev es 1 betu a password...
Erdekes.... a telom nem fogadja el hogy 1 szam a password.... nem tudok ranyomni a kapcsolodasra, minimum 8 szam kell neki
es akkor megint csak a Password Read Error hibamas: hasznos dologkent, ha kapcsolodtok a pc-hez es a Mass Storage valasztjatok akkor automatikusan beallitja az idot es datumot a kamera
-
OccsE
aktív tag
tovabb probalgatva..... ezzel a regi verzional (0.9.7.2) nem kell kulon bemenni a telefon wifi menujebe es ott kapcsolodni a kamerahoz, mert tudja alapbol a programbol is.
Az erdekes tovabbra is, hogy a kapcsolat letre jon: A kamera mutatja (Wifi connected, es mutat egy MAC address cimet) viszont a program tovabbra is a "Password Read Error!"probalok egy firmware frissitest...
-
OccsE
aktív tag
kozben latom, hogy az SJCAM HD progit fejlesztettek. Az ujnak a verzio szama 0.9.7.6 es ennek mar mas az alap kepernyoje.
Kozben letoltottem egy regebbi verziot (0.9.7.2) ennek hasonlo mint amivel te csatlakozol, de ennel is meg mindig "Password Read Error!" hibaval nem enged tovabb -
OccsE
aktív tag
válasz
-
dwelablack
tag
ehh, most láttam egy ?új? kupont UK raktárból.
newUK = -8%... én ezzel jobban jártam volna... nagyobb értéknél még jól jöhet valakinek... -
OccsE
aktív tag
válasz
Igen sjcam logós (2014.11.05 firmwares)
Mint írtam a csatlakozás megtortenik csak a program írja hogymnem tud csatlakozni.
Ha a csatlakozás meg van... A progiban egyből látom a csatlakozást vagy még ott is nyomni kell hogy csatlakozzon? -
dwelablack
tag
Köszi Viktor. Van +2 aksim, akkor ezzel együtt kell élni. Nembaj, köszi az infót!
-
maj-viktor
őstag
válasz
dwelablack #6917 üzenetére
Igen, "sajnos" az a 1perces mód a legrövidebb...
vegyél plusz akksit, ha a merülés a problémád vagy power bankot(#6918) OccsE
Szokásos első kérdés!? Biztos eredeti!? Honnan van - hol vetted!? SJCAM logós wifi-s!?Ha igen, akkor a már előző fórumtag által mellékelt videó szerint jársz el!?
https://www.youtube.com/watch?v=BQEB7JPaYeUAzaz kamera bekapcs, majd felsőgombbal wifi bekapcs, aztán telefon beállítás wifi csatlakozás és jelszó beírás...
Esetleg ha hosszú a kamera neve és jelszava változtasd meg valami rövidebbre a kamera menüjébe!(#6923) istika
1. Te tudod szükséged van-e a wifi-re megér-e neked annyi pluszt... (szerintem bizonyos élethelyzetekben nagyon hasznos tud lenni)
2. gyárilag szar a kijelzése, nekem is legtöbbször leugrik egycsíkot az akksi piktogram, de tartja a ~80-90perces üzemidőt szal kár foglalkozni veleSJ5000-et még nem vennék - sok hibája van... folyamatosan tesztelgetik, de még nem kiforrott!
-
istika
tag
Sziasztok. Nekem is van sj4000em de sajnos nem wifis...kicsit elkapkodtam a vasarlast,nem birtam varni egy honapot es megjelent a wifis verzio. Ket kerdesem lenne:
1. Szerintetek erdemes megvenni az uj wifis verziot?sot a banggood-on mar lattam 130euroert sj5000et is wifivel ami allitolag mar 14mpixeles. Csak mert ha annyival jobb a wifis verzio, akkor megpribalnam eladni a sajat wifi mentes kameram(1x sem hasznaltam meg) es vennek egy ujat.
2. Talan a legfobtosabb kerdesem- vettem a kamerahoz 2drb pot aksit, fel is toltom oket ahogy azt kell, viazont ha berakom a kameraba szinte azonnal leugrik egy csik az aksibol es ha meg kamerazok is,nagyon gyorsan lemerulnek. Ez normalis?vagy pechem volt es mind3 aksim ilyen szar? Koszonom -
Elmondom az én módszeremet is. Nekem nem android van, ezért lehet egyedi a dolog. Először is a telót a wifi menünk belül le kell csatlakoztatnom minden wifi hálózatról, ha valamit lát akkor le kell tiltani. Ezután idítom az általad írt progit és akkor tud csak csatlakozni error nélkül.
-
Haver jelezte, hogy a dec 16-os bangis sima dec 23.-án befutott.
-
OccsE
aktív tag
Akinek wifi-s kamerája van... Melyik programmal kapcsolódika kkamerához?
Letoltottem az sjcam HD nevű progit, de az nem hajlandó csatlakozni. A kamerát a felfele gombbal wifi -s állapotbakapcsolom, megnyomom a telefonon a csatlakozast... De kiirja hogy sikertelen csatlakozás -
dwelablack
tag
BÚÉK Mindenkinek.
Megálmodtam nagyjából a megfelelő beállítást, viszont egy dolog nem hagy nyugodni. A kijelzőt nem lehet azonnal kikapcsolni, amikor elindul a felvétel? Ahogy láttam a menüben, 1 perc a legrövidebb screensaver opció. Ez elég rossz így, mert mi szinte 1-2 perces snitteket veszünk fel a kamerával. Így szinte mindig menni fog a kijelző
FW:
20141122V2
SJCAM-SJ4000Köszi Srácok!
-
sogeri
csendes tag
szerk. csak vmiért nem enged: Boldog, sikeres, klónmentes új évet mindenkinek
-
sogeri
csendes tag
Boldog új évet minden fórumozónak!
-
mm89
őstag
válasz
dwelablack #6892 üzenetére
Az igen!
-
_seth_
veterán
SJ4000 sárga előlapot cserélne valaki szürkére? (Nem wifis).
-
maj-viktor
őstag
"Sony másolat" SJCAM-ba: SJ3000 vagy WiFi-s változata is
Ám direkt ezért próbáltunk (próbáltam) nyitni egy másik topikot - GoPro alternatíva címen...
http://prohardver.hu/tema/olcso_sportkamerak_gopro_alternativak/friss.html -
stifi
senior tag
Sziasztok,
Mivel ez a legnagyobb akciókamera topik, gondoltam itt teszem fel a kérdést: Sony ActionCamet tudok szerezni és tetszik is, de a jelenleg futó modellek közül valaki képben van hogy egymáshoz képest mi a pro-és kontra, melyik a legajánlottabb vétel?
http://www.sony.hu/electronics/action-cam/t/action-cam
A GoPro és ahhoz hasonló téglatest alakú kamerák kiesnek a formája miatt, szeretném motorozáshoz, snowboardhoz, autózáshoz is használni és fejben arra jutottam hogy a hosszúkás alak kényelmesebb, persze meggyőzhető vagyok ha nagyon muszáj
Köszi ha valaki tud érdemi infót adni!
-
GeryGreyhoun
tag
Buzi-e vagy?
-
OccsE
aktív tag
...kicsit lemaradtam a dolgokban.... 3 honap camera hianyban szenvedtem
Most lett megint egy ... Wifi-s a Dragaszag. Mi a legutolso firmware ezekhez?
Vmi oldal ahol esetleg lehet figyelni a frissiteseket..dwelablack: erre lehet megoldas a wifi-s kamera
egyebkent nekem a reginel (nem wifi-s) siman lehetett hallani mikor sipolva indult a felvetel.KOSZI!
-
dwelablack
tag
próbáltam keresgélni, de nehéz normális kulcsszót találni.
Akinek sisakon van a kamera, az hogy ellenőrzi, hogy megy-e a felvétel? (gopron jobban látszik a piros led villogás, itt szinte alig, a hang sem segít, mert nem hallani)
Köszi,
Gy. -
A 20.-án kínából rendelt kamerámat, plusz akksival (PostNL hozza) ma már tovább küldték Hollandiából Magyarországra. A posta.hu-n is lehet már követni!
Ilyenkor a vámkezelés hogy fog történni?
-
fotosjani
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hegesztés topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest