Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Flashback
üzenetére
Akkor próbáld a másik honlapot. Merthogy nem csak az sjcamhd van, hanem simán sjcam is, ott meg úgy néztem, lehet rendelni.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Esetleg a gyártó honlapja...
http://www.sjcamhd.com/new-waterproof-case-for-sj4000wifisj4000/ -
-
laspring
tag
válasz
Flashback
üzenetére
Nekem is ez a projekt

A léc elejére szeretném, úgy felfelé nézve engem vegyen.
A rögzítésre két módszert találtam a youtube-on: az egyik hogy az öntapadós konzolok egyikét ragasztod a lécre, de itt egy korábbi hozzászólás szerint a gyári 3M ragacs nem túl jó (helyette lásd: #7742 hsz). A másik módszer amit láttam pedig az, hogy egy tapadókorongos tartót cuppantottak a lécre. Sztem én a ragasztós konzolt fogom kipróbálni -
mm89
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Ha a foxofferé akkor nagyobb az esély rá, hogy eredeti, de még mindig nem éri meg a kockázatot. Saját káromon tanultam meg amikor vettem nyáron az enyémet. Ha nem akadt volna fent a vámon akkor nyerek rajta kb 5e-t, de fennakadt, így drágábban is jöttem ki, és többet is kellett várnom rá. A licitet is belinkelhetted volna nyugodtan és akkor szólunk, hogy van jobb ajánlat ennél.

-
mm89
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Bár az egész hirdetést nem látom, csak egy kis képet, az alapján eredeti lehet, de ez lehet egy google-ből összevadászott kép is.
Szerintem nem érte meg, mert kínából jön, nagy eséllyel kapsz rá áfát, plusz a vámolási költség 1500 Ft, így már 30 fölött leszel bőven.
Banggood EU raktárból (vám, áfa nélkül) kijött volna 27ből, és az tuti eredeti.
Ezzel csak kb 3000 Ft-ot nyersz ha:
- eredeti
- átcsúszik a vámon
Sok sikert!Egyébként azt se értem, hogy miért van az, hogy előbb megveszünk valamit, aztán érdeklődünk, hogy jó ötlet volt-e? Miért nem előtte kérdezitek meg?
-
válasz
Flashback
üzenetére
Neked is belinkelem, ahogy Yt-n már faggattak erről:
Original Sjcam SJ4000 wifi from Banggood
Original Sjcam SJ4000 from Banggood
Original Sjcam SJ4000 (with Sjcam LOGO) from Banggood
Több ismim is elfogadta és rendelt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi