Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet tudni.
Simson roller. N3-as karbi, 70-es fúvóka, 60 köbcenti, négy sebességes. Itthon háztájin átfújva, elcsesztem, messziről jól néz ki (tudom, képek). Aranyzöld díszítés, fekete az alapszín (a más bázisú festékek megmarták egymást, de akkor már se idegem, se pénzem se időm nem volt javítani).
Minden gyári állapotban van, nincs tuning. Inkább egyszerűsítés van...igyekszem a hibákat kirekeszteni.
Pl a kipufogó...a német mérnökök a vázhoz rögzítették mereven, fixen, a kiömlő toroknál szintén...
Nem elég, hogy egy ekkora batár dög csövet löktek rá. Na mindegy.
Nekem a taposó alatt megy a kályhacső. A fix rögzítés helyett betettem egy gumi kompenzátort, azon "lóg" a kipuf, így kevesebb a rezgés
Karburátor pohár tömítése is mindig szívatott. Sikerült beszereznem klingeritet. Azóta nem kellett másik.
A szivató karja is le lett cserélve...minden nap használom a motort, télen sokszor kellett volna a szivató, mert anélkül csak vánszorog, mikor igyekeznél. Kicseréltem egy montenbike első váltó karjával, fokozat mentessel. Azt ha ráhúzom, úgy marad a kar, nem kell tartanom
Ja, szétszedtem a kuplungot, négyből kettő szétment.
A kuplungon amúgy mit szeretnél újítani?
Cserélni kell a váltó olajat sűrűn, akár 3 * is egy évben és nem lesz vele gondod.
Ja, gyertya is volt porondon. Végül sok olvasgatás és kínlódás után az NGK BP6HS-e vált be, az van két éve.
(hirtelen kb ennyi). Nekem minden napos használatra van a motor, mnkába járáshoz. Mennie kell, üzem biztos kell és olyan kell, ami sok használat után (egy hónapban, 400 Km átlagosan, télen nyáron) ha elkopik-meghibásodik valami rajta, akkor olcsó legyen javítani.
Minderre pompásan megfelel, meg természetesen néha jó vele elindulni csak úgy a vakvilágba
A neten a Mesebeli vándor útmutatóját használva állítom a karbit és a gyújtást, ha kell.
Na ennyi kb
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Cserélni kell a váltó olajat sűrűn, akár 3 * is egy évben és nem lesz vele gondod.