Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsipampam
tag
Lehet 6v az alaplapod. A képen látható motorban, amit vettél 6v-os volt a rendszer. Nézd meg az egyenirányítót az oldaltáskában, abból rögtön kiderül, hogy 6 vagy 12V a rendszer.(Persze ez csak akkor igaz, ha az alaplapon a tekercseket nem csereberélték át. Ilyenekkel is gyakran találkoztam, hogy a gyújtást áttették 12-re a többi maradt 6-on és fordítva.) 12V-os rendszereknél meg rengeteg fényszóró tekercs volt, többféle teljesítménnyel. Attól függött, hogy milyen fényszóróval szerelték. Én a hátsó világítást mindig aksira teszem. Elég kicsi a teljesítménye alap esetben, ezt nagyobbra cserélem és akkor világít rendesen, és akkor ennek a teljesítménye is megmarad a másik két izzónak ~5W. Van egy Schaltplan app, elég sok Simson bekötése benne van. Viszont a 12V-os bekötése némely esetben nem tartalmaz parkír fényt. Német oldalakon nézegettem én is Led-es alternatívákat, de nem nagyon van. Inkább kidobják az egész cuccot és Vape gyújtást-világítást szerelnek be és ez minden problémát megold.
Itt nézz szét tekercs ügyben, elég jó az adatbázisuk. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest