Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
perge666
üzenetére
Ez nem gyujtas problema lesz. En a helyedben leszednem a karbit, belonem az uzemanyag szintet majd utana az uzemanyag-levego kevereket/alapjaratot. Esetleg ez a cikk segitsegedre lehet: [link] Ha sziv valahol falsot azt kevesebb levegovel orvosolni lehet egy ideig, szerintem a babettamnal is szivhat kis falsot az egyik szimmeringnel, gyanitom a bal oldalinal, az olyan nyomottas szegenykem es/vagy kicsi az uzemanyag szint (de nincs az az isten, hogy hozzanyuljak), mikor nagy gazt huzok, nem akar menni es hallhatoan benzin hiannyal kuszkodik. Most ugy van a levegocsavar belove, hoy teljesen be es csak negyed fordulatot tekertem ki a fel helyett, igy faszan megy, az alapjaratot ehhez belottem es popec a motor. A simsonnal van kulon az az alapjarati keverekszabalyzo csavar, lehet azt kene beloni, probald meg a leiras szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 3,5" Asztali HDD-k 1TB 2TB WD green, Toshiba, Seegate
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs