Új hozzászólás Aktív témák

• F_Zs

aktív tag

válasz faevike29 #895 üzenetére

Kockáztattam,mert a csávót csak 8000$-ért támasztottam fel,és sikerült,jah,mostmeg már az egész família él,és virul!!
    Csak annyi a gáz,hogy amikor a pasi meghalt,(a volt férje,akitől 2 gyereke van a csajnak)és azt(mivel elpusztítottam,mert megöregedett),a nőnek még volt 10 napja,és addig összehoztam a munkatársával..
    Nah,és volt randi is,eljegyezték egymást,és hát mivel feltámasztottam a pasit,kíváncsi voltam,mit szól a randi-s virágra,hát ne tudd meg,elkezdett sírni,hogy megcsalta őt a felesége egy másik pasival,és nagyon mérges lett rá,persze volt egy kis etye-pegye,és mostmár nem annyira mérges a pasi..,ezzel meg lehet győzni,ráadáskén a csajnak gyereke is van attól a bizonyos munkatársól,mivel nem gondoltam volna,hogy fel fogom támasztani a volt férjét,aki ma már a férje,mert megkértem újból a kezét..,de nem akartam,hogy egy fedél alatt lakjon a volt pasija,meg annak a gyereke(a gyerek a csajé is,de nem akarom,hogy a volt férje azt higgye,hogy újból meg akarom csalni őt...),ezért kiköltöztettem őket a házból..

Új hozzászólás Aktív témák