- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4Y.187
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
nagyon sokat kell gyakorolni
próbáld meg először a legerősebb abs mellett megérezni a dolgot.
lassításkor az első mozdulatod egy nagyon finom érintés legyen a fékpedálon, majd szépen fokozatosan növeld a nyomást rajta. azt is érdemes figyelembe venni a féktáv legvégén, hogy tövig nyomott fékpedállal az autó nem fog szépen fordulni, rosszabb esetben leoldalazol az ívről. én a féktávok végén már felfelé engedem a féket, így a kanyarok közepéig ki tudom húzni a lassuló ütemet, és ha a balansz is megmarad (ami végülis a célunk), szinte rögtön elkezdhetem a kigyorsítást utána. ha egy görbén próbálnám ábrázolni a fékpedálom helyzetét fékezéskor, akkor leginkább egy erősen jobbra tolt A betűre fog hasonlítani.sokszor még így is korrigálni kell kormánnyal, de ha már megvan a finom mozdulatsor, ezekre sokkal könnyebben tudsz majd figyelni.
fokozatosan hagyd el az abs használatát ahogy egyre jobban megy a történet, illetve ha használsz stability control-t vagy traction controlt-t, őket is érdemes minél előbb hátrahagyni. főleg a tc-t, kigyorsításoknál rendre visszafogja a gyorsulást.ha nem is sunday race-off-on, de ennek biztosan hasznát veszed az összes utcai autós quick race-en is
hajrá !
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbáld meg először a legerősebb abs mellett megérezni a dolgot.
hajrá !