- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Értem, kösz a bemutatkozót. Azért kértem, hogy képbe kerüljünk, hogy tudjuk, hogy ha írsz valamit, akkkor nem a hasadra ütöttél és csak bemondtad, hanem van mögötte pár éves tapasztalat.
Középen nekem is elég könnyű, aztán nehezedik a kormányzás sajnos, DFGT-t használok. Kinn a logitech profilerben próbáltam beállítani én is, neilszab minden útmutatóját olvastam, képeket néztem, és bizony itt az nem jött be. 15-20%-on van az FFB a profilerben és a játékban állítgatok, de minek... játékban az FFB strength kb 5-15%. A steering force 70%, de az nem tudom, mi. Mindenesetre a McLaren MP4 GT3-at is meg tudtam fogni, amikor el akart szállni, meg az Audit is tudom "powerslide-ra" késztetni simán. Nálam ez a szitu, de panaszom nincs, mondom, az Audi R8-at hajtom és 8 nap alatt még tudok gyorsulni 2 másodpercet biztosan. Vannak amúgy még gyorsabb magyarok, majd szólok nekik, hogy itt a fórum, segíthetnének a beállításokban, minden tipp jól jön. Néztem, elég jól megy 5-6-7 magyar srác az időméréseken is, meg a hétvégi futamokon is. Tutira van tippjük a beállításokra.
Mindenkinek ajánlott a hivatalos oldalon a profil beállításainál átállítani az országot magyarra, és akkor esetleg a ranglistán látjuk, hogy ki magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robot fűnyírók
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH! Darts
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest