- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal
csendes tag
tft után 2nappal vettem egy ViewSonic 19'' grafikai moncsit,sztem az elég csúcskategóriás a 80ezres árával
,de az olyan hibás volt h kifolyt a szemem, a monitor két oldalam meg full homályos volt,nem lehetett állítani semmit,csere moncsi nem volt ,nagy nehezen pénz vissza.
Fontos szempont volt nálam a minőség mellett a szín is.Köztudott h nem sok crt monitor kapható nálunk ami ezüst-fekete.
A samsung nem tetszett,HP-nek nem volt sík monitorja ,különben a változatosság kedvéér azt is vettem de ahogy hozták vitték is vissza mert 1általán nem volt sík.
A lényeg h nem volt szerencsém a monitorokkal ,pedig nem voltak magas elvárásaim ,mint egy tervezőnek pl
A neten megláttam a MAG -ot olvastam róla, +tetszett ,a tulajdonságai is +feleltek így esett rá a választás.
Gáz lesz ha vissza kell vinnem ,mert egy szaküzletben vettem ahol nincs raktáron ilyen monitor,csak +rendelésre hozták
Na megyek elűzöm az átkokat rólam mert már kicsit gyanus a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest