Hirdetés

Aktív témák

• Sick Boy

őstag

Lassan már csak blogolni járok fel néha-néha. Nagyon pörögnek a cikkek a PH-n, az xmods.hu meg úgy ahogy van leült, bár most némi felpezsdülést mutat. Kár. Egyszerűen nincs időm írni basszus. Thom is eltűnt... illetve nem eltűnt, írkál néha az xmods-ra, de messengeren soha nem találom fent, régebben állandóan fent lógott, nem tudom mi van vele és idegesít.

...

Most beszéltem Poppyval, sokszor próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva, végül az édesanyja telefonján értem el, elég lekezelő volt, a beszélgetés meg lehangoló. Azt mondta, hogy nem is érdekel engem, azért nem hívtam fel, meg minden, hát nem... a netes sms-regem lejárt, a céges mobilról meg nem akarom rommá beszélni magamat, feltöltőkártyát meg nincs pénzem venni... nem esett valami jól, amiket mondott, tiszta érdektelen volt a hangja...
    Nem lett túl jó érzésem ettől, sőt, kifejezetten szarul érzem magamat most és deja vue-m van. Még takarítanom is kell.

...

A mai napom nem volt kifejezetten jó egyébként sem, egész napos Teszkó-Ósán túra volt yáy :Y nem nagyon élveztem, sőt, untam. Ráadásul a hálózatot sem volt időm és lehetőségem megcsinálni, na majd talán egyszer...

[kép]

Aktív témák

Hirdetés