Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Lassan már csak blogolni járok fel néha-néha. Nagyon pörögnek a cikkek a PH-n, az xmods.hu meg úgy ahogy van leült, bár most némi felpezsdülést mutat. Kár. Egyszerűen nincs időm írni basszus. Thom is eltűnt... illetve nem eltűnt, írkál néha az xmods-ra, de messengeren soha nem találom fent, régebben állandóan fent lógott, nem tudom mi van vele és idegesít.
...
Most beszéltem Poppyval, sokszor próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva, végül az édesanyja telefonján értem el, elég lekezelő volt, a beszélgetés meg lehangoló. Azt mondta, hogy nem is érdekel engem, azért nem hívtam fel, meg minden, hát nem... a netes sms-regem lejárt, a céges mobilról meg nem akarom rommá beszélni magamat, feltöltőkártyát meg nincs pénzem venni... nem esett valami jól, amiket mondott, tiszta érdektelen volt a hangja...
Nem lett túl jó érzésem ettől, sőt, kifejezetten szarul érzem magamat most és deja vue-m van. Még takarítanom is kell.
...
A mai napom nem volt kifejezetten jó egyébként sem, egész napos Teszkó-Ósán túra volt yáy
nem nagyon élveztem, sőt, untam. Ráadásul a hálózatot sem volt időm és lehetőségem megcsinálni, na majd talán egyszer...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem nagyon élveztem, sőt, untam. Ráadásul a hálózatot sem volt időm és lehetőségem megcsinálni, na majd talán egyszer...