Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Na rákerestem a kormányzás beállítására
És ezt találtam:
KépEzek alapján beállítottam a játékot és azt mondom hogy KÁR VOLT!! egész héten tanulhatok az érettségi miatt, mivel suliban az utolsó hét, és olyan durva lett így a játék, hogy végre az autó nekem engedelmeskedik, hogy hardverapro-n olcsó érettségit keresek

Eszméletlenül jó lett ezekkel a beállításokkal, bár a steering lockot nem értem hogy vették 540-re meg az alatta lévőt is 320-ra de még eddig nem drifteltem, csak most kezdek belejöni a játékba.
Szóval nagyon nagyon nagyon jó lett így, hihetetlen, hogy ennyi állítással egy rakás sz... valami Isten játék lett

-
enginev3.0
félisten
Helló
Belátom bűnösségem, biztos volt már róla szó, de nem olvastam el 700hsz-t. Ezért megkérdezem, hogy lehet valami értelmes beállítást alkalmazni a játékban, hogyha elhúzom a kormányt akkor ne 2-3másodperc múlva cselekedjen az autó hanem akkor amikor én?! és ha már véletlen elkezdett kanyarodni akkor kanyarodjon, ne elfordult kerékkel menjen tovább majd nem egyenesen?!
nincs egy profi kormányom de nem is sza... és egy UAZ 4×4-en is tökéletesen el lehet vele szórakozni, mert ott nem késik annyit az irányítás, plusz azt csinálja az autó amit én.
szóval van erre valami orvosság? mert a játék hihetetlen jónak néz ki, de ezek a hibák 0-ra viszik az élvezhetőséget

Új hozzászólás Aktív témák

- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest