- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Én az Origint használva telepítettem, igaz nálam meg valószínűleg az lehetett a gond, hogy telepítés közben futott a játék. Persze figyelmetlenségből. De hibaüzenet nem jött, az Origin meg telepítettnek látja, eltávolításra is hiába kattintok, mert az csak a windows programkezelőt nyitja meg. Ott meg külön a patch nem látszik.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Szia!
Hogyan kell használni a DLC-t? Én nem találom nyomát a játékban, pedig telepítés közben nem írt semmi hibát, a játék telepítési mappájában látom mindkét DLC mappát, tehát elvileg rendben kéne lennie.
Ha Car lot-ban leszűkítem a kört pl. a legends kocsikra, akkor jön egy hibaüzenet, hogy ezzel a beállítással egyetlen jármű sem jeleníthető meg...
Valahol aktiválni kéne még esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák

- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest