Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
nekem az egyik kedvencem
. a hossza miatt sokkal inkább tűnik egy utcai pályának, mint egy rendes versenypályának. persze másik oldalról kihívás, vezetési és beállítási szempontból is (vannak technikás részei, viszont egyben a játék egyik leggyorsabb pályája), eszméletlenül nehéz tökéletes kört menni rajta. főleg, hogy jó időhöz olyan autó kell, ami 200 fölött is még jól gyorsul, viszont emiatt lassabb helyeken az autó általában eléggé ideges lesz. Murcielago workssel Shift1ben szórakoztam eleget power lapokkal, de igazán GTR Evolutionben se volt jobb a helyzet (Corvette GT/Koenigsegg GTvel egész szépen tudtam menni, bár annyira nem voltam gyors).más, pár kérdés:
- DLChez felrakom az origint, regelek, és boldog vagyok? pcn játszom
- mik a legjobb autók, mi a shift1 Nissan GTR works helyi megfelelője sebesség/kezelhetőség terén?
- online érdemes próbálkozni vele? -
- = Zk = -
félisten
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
ezeket mind elismerem.. de akkor is rühellem

(#1449) TheChos3nOne
valamit valamiért
Új hozzászólás Aktív témák

- Villanyszerelés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. a hossza miatt sokkal inkább tűnik egy utcai pályának, mint egy rendes versenypályának. persze másik oldalról kihívás, vezetési és beállítási szempontból is (vannak technikás részei, viszont egyben a játék egyik leggyorsabb pályája), eszméletlenül nehéz tökéletes kört menni rajta. főleg, hogy jó időhöz olyan autó kell, ami 200 fölött is még jól gyorsul, viszont emiatt lassabb helyeken az autó általában eléggé ideges lesz. Murcielago workssel Shift1ben szórakoztam eleget power lapokkal, de igazán GTR Evolutionben se volt jobb a helyzet (Corvette GT/Koenigsegg GTvel egész szépen tudtam menni, bár annyira nem voltam gyors).