Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Nem akarom szétoffolni a topicot, így most nem sorolom fel az én kedvenc NFS részeimet...Persze, nem is foglalkozok a pistikékkel meg a julcsákkal, csak zavaró volt olvasni jó pár fórumon, hogy istenítik a játékot.Ha meg beírtál valamit, már nekik állt feljebb...Számomra nem volt jó a MW, mert semmi újat nem tudott felmutatni, a fizika meg egy 0 volt.Igen nekem is nagyon tetszett a Porsche Unleashed: Több mint 90 Porsche, jó törés, jó fizika.Nagyon szép emlékek fűznek hozzá
Ahogy mondod az UG is jó volt, csak ne lett volna annyira "Rappesítve".A lányok?? Hát szerintem kihagyható ugyan úgy mint a mostani részben ezek a profi versenyzők.Igazság szerint több pénz megy el így csak erre, hogy szerződtetik.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy mondod az UG is jó volt, csak ne lett volna annyira "Rappesítve".A lányok?? Hát szerintem kihagyható ugyan úgy mint a mostani részben ezek a profi versenyzők.Igazság szerint több pénz megy el így csak erre, hogy szerződtetik.